Konuşanlar Ayten (85. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı

Konuşanlar Ayten (85. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı
Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olan Konuşanlar'ın yeni bölümü EXXEN'deki yerini aldı. Birbirinden renkli konukların Pera'da yerini alıp anlattıkları ve verdikleri cevapları ile milyonların karşısına çıktığı talk show yine adından söz ettirdi. Salona gelenler arasında Ayten de vardı ve enerjisiyle dikkat çekmeyi başardı. Kendisi hakkında internette çok sayıda araştırma yapılıyor. Peki, Konuşanlar Ayten (85. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde.

HAP Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Konuşanlar bugün de EXXEN'de yayınlandı. Birbirinden komik ve renkli konukların kendilerine verilen mikrofonla birlikte anlattıkları anıları ve hikayeleriyle kahkaha tufanına dönüşen program yine ilgiyle seyredilecek. Milyonların takip ettiği programda bu hafta en çok ilgi gören isimlerden biri de Ayten oldu. Güzel konuşan hakkında çok sayıda kişi araştırmalarda bulunuyor. Peki, Konuşanlar Ayten (85. bölüm) kimdir? Instagram hesabı haberimizde.


Konuşanlar Ayten kimdir?

Yayınlanan fragmanda Hasan Can Kaya'ya ilişki tavsiyesi verdiği görülen Ayten evli. Kendisinden 13 yaş küçük. Evlilik teklifini de kendisi yapmış. Saat 23.00 ile 03.00 arasında tüm duvarların şeffaf olmasını istediğini söyledi. Uzun süre tekstil işi yaptığını anlattı. Instagram hesabı bilinmemektedir.

"Konuşanlar'a bilet almak istiyorum ama alamıyorum" veya "Konuşanlar'a bilet nasıl alınır" diyorsanız buraya tıklayın.


Konuşanlar Ayten (85. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.