Konuşanlar Ayşin, Defne, İzel, Yosun ve Nevin (88. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı

Konuşanlar Ayşin, Defne, İzel, Yosun ve Nevin (88. bölüm) kimdir?  Instagram hesabı var mı
Rekorlar kıran bölümlerinin yanı sıra sosyal medyada da damga vuran Konuşanlar'ın yeni bölümü ekranlardaki yerini aldı. Renkli konukların Pera'ya gelerek verdikleri cevaplar ve anlattıkları hikayelerle ön plana çıktığı ve sahnede devam edebildiği gösteride bu Ayşin, Defne, İzel, Yosun ve Nevin dikkat çekmeyi başardı. Kendileri hakkında çok sayıda kişi araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, Konuşanlar Ayşin, Defne, İzel, Yosun ve Nevin (88. bölüm) kimdir? Instagram hesapları var mı? De

Türkiye'nin en çok seyredilen gösterisi Konuşanlar'ın yeni bölümü ekranlardaki yerini aldı. Yeni sezonda 16. kez seyircilerin karşısına çıkan programda yine adından söz ettiren isimler vardı. Bunlar arasında Ayşin, Defne, İzel, Yosun ve Nevin vardı. Kendileri hakkında çok sayıda kişi araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmak istiyor. Peki, Peki, Konuşanlar Ayşin, Defne, İzel, Yosun ve Nevin (88. bölüm) kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


Konuşanlar Defne kimdir?

Bu hafta adından en çok söz ettiren isimlerden biri olan Defne, Bilgi Üniversitesi'nde Televizyon Haberciliği ve Programcılığı bölümü 2. sınıf öğrencisi. Programda anlattığı hikaye ile herkesi güldürmeyi başardı. Hasan Can da bunun üzerine "Benim tahrik olmam..." diye bir tepki verdi. Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

konuşanlar defne


Konuşanlar Yosun kimdir?

Bu haftanın en çok konuşulan isimlerinden biri olan Yosun, babasının vurgun yediği zaman yosunları seyretmesinden dolayı adını böyle belirlediğini söyledi. Bilgi Üniversitesi öğrencisi. Instagram hesabı bilinmemektedir.

Konuşanlar Yosun (88. bölüm) kimdir?


 

Konuşanlar Nevin (88. bölüm) kimdir?

Bu haftanın adından en çok konuşturan isimlerinden biri olan Nevin, Polonya'da yaşadıktan sonra Bulgaristan'da ikamet ediyor. Muhasebe departmanında çalışıyor. Kendisi Polonya erkekleirnin Türklere göre daha açık sözlü ve ilk etapta girişken olduğunu söyledi. Instagram hesabı bilinmemektedir.

konuşanlar nevin


 

Konuşanlar İzel kimdir?

Bu haftanın adından en çok söz ettiren isimlerden biri olan İzel, insanlarla dalga geçmeyi ve eğlenmeyi çok sevdiğini anlattı. Ayrıca kendisine vaat veren insanlarla ilişkisini anlattı. Instagraö hesabı bilinmemektedir.


Konuşanlar İzel (88. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı


 

Konuşanlar Ayşin kimdir?

Bu haftanın en çok aranan isimlerinden biri olmayı başaran Ayşin, turuncu ve dalgalı saçlarıyla dikkat çekti. Ablasıyla programa gelen güzel konuşan, dünyada bakımlı erkek sayısının azaldığını düşündüğünü söyledi. Aslen Artvinli. Instagram hesabı bilinmemektedir.


konuşanlar ayşin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.