Konuşanlar Ayşin (88. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı

Konuşanlar Ayşin (88. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı
EXXEN'de yayınlanan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Konuşanlar'ın 88. bölümü 16 Aralık 2022 Cuma günü yayınlandı. Hasan Can Kaya'nın sunumuyla seyircilerin karşısına çıkan programda yine birçok isim gösteriye damga vurdu. Onlar arasında Ayşin de bulunuyordu ve kendisi hakkında çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmaya çalışılıyor. Peki, Konuşanlar Ayşin (88. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde.

Youtube'da yakaladığı seyircisiyle EXXEN'de de fırtınalar estiren Konuşanlar'ın 2. sezonu da tüm hızıyla devam ediyor. Başarılı yapımın 88. bölümü platforma eklendi. Hasan Can Kaya'yı izlemek, gülmek ve anılarını anlatmak için Pera'ya gelenler de güne damga vurdu. Onlardan biri de Ayşin'di ve mikrofonu alır almaz kendisinden söz ettirmeyi başardı. Konuşanlar Ayşin (88. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde.

Konuşanlar Ayşin kimdir?

Bu haftanın en çok aranan isimlerinden biri olmayı başaran Ayşin, turuncu ve dalgalı saçlarıyla dikkat çekti. Ablasıyla programa gelen güzel konuşan, dünyada bakımlı erkek sayısının azaldığını düşündüğünü söyledi. Aslen Artvinli. Instagram hesabı bilinmemektedir.


konuşanlar ayşin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.