Konuşanlar Ayşe (79. bölüm) kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Konuşanlar Ayşe (79. bölüm) kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Hasan Can Kaya'nın sunumu ve renkli konuklarının katkılarıyla her hafta milyonların karşısına çıkan Konuşanlar, bugün de EXXEN platformundaki yerini aldı. Yeni sezonun 7. bölümü ile yayınlanan gösteride yine birbirinden komik anlar yaşandı. Programda adından en çok söz ettiren ve tahtaya yazılanlar arasında Ayşe de vardı. Peki, Konuşanlar Ayşe (79. bölüm) kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.

HAP Film Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Konuşanlar bugün de EXXEN'de yayınlandı. Birbirinden komik ve renkli konukların kendilerine verilen mikrofonla birlikte anlattıkları anıları ve hikayeleriyle kahkaha tufanına dönüşen program yine ilgiyle seyredilecek. Milyonların takip ettiği programda bu hafta en çok ilgi gören isimlerden biri de Ayşe oldu. Güzel konuşan hakkında çok sayıda kişi araştırmalarda bulunuyor. Peki, Konuşanlar Ayşe (79. bölüm) kimdir? Instagram hesabı haberimizde.


 


Konuşanlar Ayşe (79. bölüm) kimdir? 

Bu haftanın en dikkat çekici konuşanlarından biri olan Ayşe aslen Bulgaristan göçmeni. Atatürk'ün kurmuş olduğu Milli Reasürans'ta yönetici asistanı olarak çalışıyor. Bundan da gurur duyduğunu ifade ediyor. Beyoğlu'nda rahat yürümeyi izlediğini anlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.