Konuşanlar Aslı (87. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı

Konuşanlar Aslı (87. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı
Hasan Can Kaya'nın sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkan Konuşanlar'ın yeni bölümü ekranlardaki yerini aldı. Birbirinden renkli konukların Pera'ya gelerek anılarını anlatıp sorularını yanıtladığı programda yine birçok kişi güne damga vurmayı başardı. Onlardan biri de Aslı oldu. Güzel konuşanı tanımak isteyen seyirciler ve gösterinin hayranları çok sayıda sorgulamada bulunuyor. Peki, Konuşanlar Aslı (87. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde.

EXXEN'de yayınlanan bölümleri ile seyircileri ekran başına kilitleyen Konuşanlar bugün de ilgiyle izleniyor. Sahneye çıkan konuklar kadar çıkmayanlar da adından söz ettiriyor ve Aslı da onlarda arasında kendine yer buldu. Genç konuşanın söylediği her şey salondakileri şaşırttı ve güldürdü. Hasan Can Kaya da zaman zaman takılarak eğlenceli anlar yaşanmasına neden oldu. Aslı'nın kim olduğunu öğrenmek isteyenler de araştırmalarda bulunuyor. Peki, Konuşanlar Aslı (87. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde bulunuyor.


 

Konuşanlar Aslı (87. bölüm) kimdir?

HAP Film Yapım imzasıyla yayınlanan  Konuşanlar'ın bu bölümünde önce sandalyesinde ardından da sahnede yerini alan Aslı, bir arkadaşıyla programa katıldı. İzmir'de sürekli gittiği bir mekanda yaşadıklarını anlatıp, erkek arkadaşının birlikteliğe yanaşmadığından bahsetti. Aslen Mersinli ancak İzmir'de yaşıyor. 27 yaşında. Ege üniversitesi mezunu. Lojistik sektöründe çalışıyor. Salona giriş hikayesi de Hasan Can Kaya'nın diline dolandı. Instagram hesabı @aaasligul'dur.


 

Konuşanlar Aslı (87. bölüm) kimdir?

Konuşanlar Aslı (87. bölüm) kimdir?

Konuşanlar Aslı (87. bölüm) kimdir?
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum