Konuşanlar 89. bölüm (23 Aralık) izle - Konuşanlar 89. bölüm EXXEN, Youtube tek parça full izle

Konuşanlar 89. bölüm (23 Aralık) izle - Konuşanlar 89. bölüm EXXEN, Youtube tek parça full izle
Türkiye'nin en çok izlenilen gösterisi Konuşanlar'da yeni bir bölüm daha seyircilerin karşısına çıkıyor. Birbirinden renkli ve komik konukların programa gelerek anılarını anlatıp soruları cevapladığı formatta yine gülmeye doyamayacaksınız. Hasan Can Kaya'nın da esprileriyle komedi seviyesini yukarı çıkaracağı program herkesi ekran başına kilitleyecek. Konuşanlar 89. bölüm (23 Aralık) izle - Konuşanlar 89. bölüm EXXEN, Youtube tek parça full izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.

Yayınlandığı ilk bölümden bu yana her geçen gün daha fazla söz ettiren ve milyonlara ulaşmayı sürdüren Konuşanlar'da yeni bir hafta daha ekranlara taşınıyor. Pera'da konuk olarak gelen katılımcıların anlattıkları anıları ve başlatına gelen olaylar üzerine gelişen programda verilen anlık cevaplar da her an gülmenizi sağlayabiliyor. Hasan Can Kaya'nın da esprileriyle unutulmaz 1 saat yaşatan Konuşanlar cuma gününden itibaren yine ilgiyle seyredilecek. Kaya'nın adını tahtaya yazacağı 5-6 konuşanın söyleyecekleri de programın daha da güzelleşmesini sağlayacak. Her anı gülme garantili bir haftanın daha ekranlara geleceği Konuşanlar seyredilmek üzere araştırılıyor. EXXEN Konuşanlar 2. sezon 89. bölüm Youtube tek parça full izle alternatifleri haberimizde. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz. Sizce bu bölüm nasıldı?


 

Konuşanlar 2. sezon 89. bölümde neler olacak?

23 Aralık 2022 Cuma gününden itibaren izlenebilecek 89. bölümde bir konuşan, eşi ile çocuk sahibi olduğunu söyledi. Erkek olursa ismini Hasan Can koyacaklarını anlattı. Diğer yandan bir konuşan da ünlü komedyeni yatakta hayal ettiğini ama kimseyi yerine koyamadığını anlattı. Gökçe'nin sevgili tercihi de salondakileri güldürdü. Hepsi ve daha fazlası yeni bölümde.
 

konuşanlar perisa koçak

KONUŞANLAR AHSEN

konuşanlar gizem

konuşanlar rabia


Konuşanlar 2. sezon 89. bölüm izle

Dİjital içerik platformu EXXEN'de yayınlanan Konuşanlar'ı üyelik alarak izleyebilirsiniz. Kendinize göre oluşturacağınız paketlerde ödemenizi yaparak Konuşanlar ve diğer tüm içeriklere erişim sağlayabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.