Konuşanlar 88. bölüm (16 Aralık) izle - Konuşanlar 88. bölüm EXXEN, Youtube tek parça full izle

Konuşanlar 88. bölüm (16 Aralık) izle - Konuşanlar 88. bölüm EXXEN, Youtube tek parça full izle
EXXEN platformunun en popüler içeriği Konuşanlar, yeni bölümüyle ekranlardaki yerini alıyor. Biletlerini alarak salona gelen konukların anlattığı hikayeler ve verdikleri cevaplarla benzersiz bir format oluşturan komedyen Hasan Can Kaya, esprileriyle de herkesi güldürmeyi başarıyor. Bu hafta da yine birbirinden renkli isimler sandalyelerinden veya sahnede gösteriye renk katacak. İzleyiciler de dijital ortamdaki bu yayını izlemek için araştırmalarda bulunuyor. Konuşanlar 88. bölüm (16 Aralık) izle - Konuşanla

Yayınlandığı ilk bölümden bu yana her geçen gün daha fazla söz ettiren ve milyonlara ulaşmayı sürdüren Konuşanlar'da yeni bir hafta daha ekranlara taşınıyor. Pera'da konuk olarak gelen katılımcıların anlattıkları anıları ve başlatına gelen olaylar üzerine gelişen programda verilen anlık cevaplar da her an gülmenizi sağlayabiliyor. Hasan Can Kaya'nın da esprileriyle unutulmaz 1 saat yaşatan Konuşanlar cuma gününden itibaren yine ilgiyle seyredilecek. Kaya'nın adını tahtaya yazacağı 5-6 konuşanın söyleyecekleri de programın daha da güzelleşmesini sağlayacak. Her anı gülme garantili bir haftanın daha ekranlara geleceği Konuşanlar seyredilmek üzere araştırılıyor. EXXEN Konuşanlar 2. sezon 86. bölüm Youtube tek parça full izle alternatifleri haberimizde. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz. Sizce bu bölüm nasıldı?


 

Konuşanlar 2. sezon 88. bölümde neler olacak?

9 Aralık 2022 Cuma gününden itibaren izlenebilecek 88. bölümde bir konuşan bir hakkı olsa sevdiği kişiyi geri getirmek istediğini anlattı. Bir konuşan da sevgilisinin kendisini 4 kişiyle aldattığını söyledi. Aynı hikaye ile sürekli çarpıları almasına Hasan Can Kaya'nın da dikkatini çekti. Espriler arka arkaya geldi. Bir konuşan da eski sevgilisini onun eski sevgilisi ile barıştırdığını ve evlendiklerini söyledi. Yine dopdolu be eğlence garantili bir bölüm daha EXXEN'deki yerini alacak.
 

konuşanlar perisa koçak

KONUŞANLAR AHSEN

konuşanlar gizem

konuşanlar rabia


Konuşanlar 2. sezon 88. bölüm izle

Dİjital içerik platformu EXXEN'de yayınlanan Konuşanlar'ı üyelik alarak izleyebilirsiniz. Kendinize göre oluşturacağınız paketlerde ödemenizi yaparak Konuşanlar ve diğer tüm içeriklere erişim sağlayabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.