Konuşanlar 86. bölüm (2 Aralık) izle - Konuşanlar 86. bölüm EXXEN, Youtube tek parça full izle

Konuşanlar 86. bölüm (2 Aralık) izle - Konuşanlar 86. bölüm EXXEN, Youtube tek parça full izle
Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olan Konuşanlar'ın yeni bölümü EXXEN'deki yerini alıyor. Birbirinden komik konukların anlattıkları olaylar ve verdikleri cevaplarla adlarını tahtaya yazdırdığı ve ardından sahneye çıkabildiği 1 saatlik gösteride yine kahkaha dolu anlar izleyicilerin karşısında olacak. Hasan Can Kaya'nın da eğlenceli sunumuyla seyircileri ekran başına kilitleyecek talk show için internette araştırmalar gerçekleştiriliyor. Konuşanlar 86. bölüm izle - Konuşanlar 86. bölüm EXXE

Yayınlandığı ilk bölümden bu yana her geçen gün daha fazla söz ettiren ve milyonlara ulaşmayı sürdüren Konuşanlar'da yeni bir hafta daha ekranlara taşınıyor. Pera'da konuk olarak gelen katılımcıların anlattıkları anıları ve başlatına gelen olaylar üzerine gelişen programda verilen anlık cevaplar da her an gülmenizi sağlayabiliyor. Hasan Can Kaya'nın da esprileriyle unutulmaz 1 saat yaşatan Konuşanlar bugünden itibaren yine ilgiyle seyredilecek. Kaya'nın adını tahtaya yazacağı 5-6 konuşanın söyleyecekleri de programın daha da güzelleşmesini sağlayacak. Her anı gülme garantili bir haftanın daha ekranlara geleceği Konuşanlar seyredilmek üzere araştırılıyor. EXXEN Konuşanlar 2. sezon 86. bölüm Youtube tek parça full izle alternatifleri haberimizde. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz. Sizce bu bölüm nasıldı?


 

Konuşanlar 2. sezon 86. bölümde neler olacak?

2 Aralık 2022 Cuma gününden itibaren izlenebilecek 86. bölümde bir çift, Instagram üzerinden tanışmalarının ardından ancak boşanma sayesinde evlenebildiklerini açıkladı. Bir konuşan da kalbinin çok geniş olduğunu ve kimseyi reddedemediğini söyledi. Yine dopdolu be eğlence garantili bir bölüm daha EXXEN'deki yerini alacak.

 

konuşanlar perisa koçak

KONUŞANLAR AHSEN

konuşanlar gizem

konuşanlar rabia


Konuşanlar 2. sezon 86. bölüm izle

Dİjital içerik platformu EXXEN'de yayınlanan Konuşanlar'ı üyelik alarak izleyebilirsiniz. Kendinize göre oluşturacağınız paketlerde ödemenizi yaparak Konuşanlar ve diğer tüm içeriklere erişim sağlayabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.