Konuşanlar 85. bölüm izle - Konuşanlar 85. bölüm EXXEN, Youtube tek parça full izle

Konuşanlar 85. bölüm izle - Konuşanlar 85. bölüm EXXEN, Youtube tek parça full izle
HAP Film Yapım imzasıyla EXXEN ekranlarında yayınlanmaya devam eden Konuşanlar'ın yeni bölümü 25 Kasım Cuma günü izleyicilerin karşısına çıkıyor. Katılımcıların sandalyelerinde ve gösteri devamında bazılarının sahnede verdikleri cevaplarla renklenen program için herkes sabırsız. Hasan Can Kaya'nın sunumuyla platforma eklenecek talk showu izlemek isteyenler araştırmalarda bulunuyor. EXXEN Konuşanlar 85. bölüm Youtube tek parça full izle alternatifleri haberimizde. Sizce bu bölüm nasıldı?

Yayınlandığı ilk bölümden bu yana her geçen gün daha fazla söz ettiren ve milyonlara ulaşmayı sürdüren Konuşanlar'da yeni bir hafta daha ekranlara taşınıyor. Pera'da konuk olarak gelen katılımcıların anlattıkları anıları ve başlatına gelen olaylar üzerine gelişen programda verilen anlık cevaplar da her an gülmenizi sağlayabiliyor. Hasan Can Kaya'nın da esprileriyle unutulmaz 1 saat yaşatan Konuşanlar bugünden itibaren yine ilgiyle seyredilecek. Kaya'nın adını tahtaya yazacağı 5-6 konuşanın söyleyecekleri de programın daha da güzelleşmesini sağlayacak. Her anı gülme garantili bir haftanın daha ekranlara geleceği Konuşanlar seyredilmek üzere araştırılıyor. EXXEN Konuşanlar 2. sezon 85. bölüm Youtube tek parça full izle alternatifleri haberimizde. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz. Sizce bu bölüm nasıldı?

Konuşanlar 2. sezon 85. bölümde neler olacak?

25 Kasım 2022 Cuma gününden itibaren izlenebilecek 85. bölümde askerlik anısını anlatan bir konuşan haftaya damga vurdu. Karşısına ayı çıkmasının ardından yaşananları anlatınca salondakiler gülme krizine girdi. Kadın bir konuşan da panda olmak istediğini dile getirdi. Bir kadın konuşan da Hasan Can Kaya'ya ilişki tavsiyesinde bulundu.

konuşanlar perisa koçak

KONUŞANLAR AHSEN

konuşanlar gizem

konuşanlar rabia


Konuşanlar 2. sezon 85. bölüm izle

Dİjital içerik platformu EXXEN'de yayınlanan Konuşanlar'ı üyelik alarak izleyebilirsiniz. Kendinize göre oluşturacağınız paketlerde ödemenizi yaparak Konuşanlar ve diğer tüm içeriklere erişim sağlayabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.