Konuşanlar 83. bölüm izle - Konuşanlar 83. bölüm EXXEN, Youtube tek parça full izle

Konuşanlar 83. bölüm izle - Konuşanlar 83. bölüm EXXEN, Youtube tek parça full izle
Eğlenceye doymak isteyenlerin adreslerinden biri olarak her hafta cuma günlerinde yayınlanan Konuşanlar, yine ekranlardaki yerini alıyor. EXXEN'in en popüler yapımı olmayı sürdüren program bu hafta da bomba gibi. Hasan Can Kaya'nın konuklarıyla birlikte kahkaha tufanına dönüştürdüğü 1 saatlik talkshow için izleyiciler de sabırsız ve bir an önce izlemek istiyorlar. Bunun için de araştırmalarda bulunup günlerinin keyfini artırmak amacındalar. Konuşanlar 82. bölüm izle alternatifleri ve Konuşanlar 82. bölüm EX

HAP Film Yapım imzasını taşıyan bölümleriyle adından her geçen gün daha fazla söz ettiren ve milyonlara ulaşmayı sürdüren Konuşanlar'da yeni bir sezon daha başlıyor. Pera'da konuk olarak gelen katılımcıların anlattıkları anıları ve başlatına gelen olaylar üzerine gelişen programda verilen anlık cevaplar da her an gülmenizi sağlayabiliyor. Hasan Can Kaya'nın da esprileriyle unutulmaz 1 saat yaşatan Konuşanlar bugünden itibaren yine ilgiyle seyredilecek. Kaya'nın adını tahtaya yazacağı 5-6 konuşanın söyleyecekleri de programın daha da güzelleşmesini sağlayacak. Her anı gülme garantili bir haftanın daha ekranlara geleceği Konuşanlar seyredilmek üzere araştırılıyor. EXXEN Konuşanlar 2. sezon 83. bölüm Youtube tek parça full izle alternatifleri haberimizde. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz. Sizce bu bölüm nasıldı?


Konuşanlar 2. sezon 83. bölümde neler olacak?

11 Kasım 2022 Cuma gününden itibaren izlenebilecek 83. bölümde Arzum Eylem Selver damgasını vuracak. Yayınlanan fragmanda Hasan Can Kaya kendisine "Sen dansöz müsün?" diye sordu. Genç kadın büyük bir şaşkınlık yaşadıktan sonra verdiği cevaplar ve anlattıklarıyla herkesin ağzını açık bıraktı. Bir sevgilisini de aldattığını açıkladı. Bir konuşan da metrobüsle lüks araçları geçebilmenin keyfini yaşamaktan mutlu olduğunu anlattı.


 

konuşanlar perisa koçak

KONUŞANLAR AHSEN

konuşanlar gizem

konuşanlar rabia


Konuşanlar 2. sezon 83. bölüm izle

Dİjital içerik platformu EXXEN'de yayınlanan Konuşanlar'ı üyelik alarak izleyebilirsiniz. Kendinize göre oluşturacağınız paketlerde ödemenizi yaparak Konuşanlar ve diğer tüm içeriklere erişim sağlayabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.