Konuşanlar 82. bölüm Gizem, Zeynep, Elif, Deniz, Berkan ve Ali kimdir? Instagram hesabı

Konuşanlar 82. bölüm Gizem, Zeynep, Elif, Deniz, Berkan ve Ali kimdir? Instagram hesabı
EXXEN'in en çok seyredilen, sosyal medyada paylaşım rekorları kıran gösterisi Konuşanlar'ın 2. sezondaki yeni bölümü ekranlardaki yerini aldı. Hasan Can Kaya'nın sunumu ve esprileriyle renklenen programda katılımcı olarak Pera'ya gelenler de anıları, hikayeleri ve cevaplarıyla adından söz ettirmeyi başarıyor. Zaman zaman sandalyede kimi zaman da sahnede anlatılanların birçoğu viral haline gelebiliyor. Bu hafta adını tahtaya yazdıran konuklar Gizem, Zeynep, Elif, Deniz, Berkan ve Ali oldu. Kendileri hakkında

Türkiye'nin en çok seyredilen gösterisi Konuşanlar'ın yeni bölümü ekranlardaki yerini aldı. Yeni sezonda 10. kez seyircilerin karşısına çıkan programda yine adından söz ettiren isimler vardı. Bunlar arasında Gizem, Zeynep, Elif, Deniz, Berkan ve Ali vardı. Kendileri hakkında çok sayıda kişi araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmak istiyor. Peki, Konuşanlar 82. bölüm konuşanları Gizem, Zeynep, Elif, Deniz, Berkan ve Ali kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


 

Konuşanlar Gizem kimdir?

Bu haftanın en çok konuşulan konuklarından biri olan Gizem, ailesine ait şirkette muhasebeci olarak çalışıyor. Görünmez olması halinde eski sevgililerinin eşleri veya sevgilileriyle birlikte neleer yaşadığını görmek istediğini söyledi. Instagram hesabı bilinmemektedir.

Konuşanlar Gizem (82. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı


 

Konuşanlar Zeynep kimdir?

Programa sevgilisi ile gelen Zeynep, kısa süre önce tanıştıklarını ve yakında isteme olacağını söyledi. Kısa süre sonra evleneceklerini anlatan güzel konuşanın sevgilisiyle olan ilişkisi de zaman zaman esprilerle yorumlandı. Instagram hesabı bilinmemektedir.


 

Konuşanlar Elif kimdir?

Evlilik yıldönümünde programa katılan Elif, web sitesi editörü. Birkaç sitede çalıştığını söyledi. Eşinin evde olduğunu ve mesajla kutlama mesajı gönderdiğini anlatan genç konuşan, Hasan Can Kaya'nın esprilerinden kurtulamadı.


 

Konuşanlar Deniz kimdir?

Deniz hakkında çok fazla bilgi bulunmamaktadır. Instagram hesabı bilinmemektedir.


Konuşanlar Berkan kimdir?

Daha önce berberlik yapan Ali şu an kamyoncu. Hafriyat üzeirne çalışıyor. Instagram hesabı bilinmemektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.