Konuşanlar 78. bölüm izle - Konuşanlar 78. bölüm EXXEN, Youtube tek parça full izle

Konuşanlar 78. bölüm izle - Konuşanlar 78. bölüm EXXEN, Youtube tek parça full izle
Türkiye'nin en çok izlenen gösterilerinden biri olan ve her hafta milyonlara ulaşan Konuşanlar'ın yeni bölümü ekranlardaki yerini alıyor. EXXEN'deki yeni sezonunda da adından söz ettiren Hasan Can Kaya, konuklarıyla birlikte yine seyircileri televizyon başına kilitleyecek. Her anı kahkaha dolu bu keyifli programı izlemek isteyenler de araştırmalarda bulunuyor. Konuşanlar 78. bölüm izle ve Konuşanlar 78. bölüm EXXEN, Youtube tek parça full izle alternatifleri haberimizde yer alıyor.

HAP Film Yapım imzasını taşıyan bölümleriyle adından her geçen gün daha fazla söz ettiren ve milyonlara ulaşmayı sürdüren Konuşanlar'da yeni bir sezon daha başlıyor. Pera'da konuk olarak gelen katılımcıların anlattıkları anıları ve başlatına gelen olaylar üzerine gelişen programda verilen anlık cevaplar da her an gülmenizi sağlayabiliyor. Hasan Can Kaya'nın da esprileriyle unutlmaz 1 saat yaşatan Konuşanlar bugünden itibaren yine ilgiyle seyredilecek. Kaya'nın adını tahtaya yazacağı 5-6 konuşanın söyleyecekleri de programın daha da güzelleşmesini sağlayacak. Her anı gülme garantili bir haftanın daha ekranlara geleceği Konuşanlar seyredilmek üzere araştırılıyor. EXXEN Konuşanlar 2. sezon 78. bölüm Youtube tek parça full izle alternatifleri haberimizde. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz. Sizce bu bölüm nasıldı? Görüşlerinizi bekliyoruz...


 

Konuşanlar 77. bölümde neler yaşandı?

Yarından sonra EXXEN'de yer alacak olan Konuşanlar'ın geçen haftaki bölümüne damga vuran isimler Büşra, Seda, Eda Emin, Ali, Murat, Hüseyin ve Şeyhmus'tu. Özellikle Ali Murat Zarei'nin anlattığı anılar herkesi güldürdü. Evi film yapımcılara kiraya verdiğini ve bu nedenle iyi para kazandığını dile getiren genç konuşan, sahip olduğı lüks hayatla da çok konuşuldu.


 

KONUŞANLAR AHSEN

konuşanlar gizem

konuşanlar rabia

Konuşanlar 2. sezon 78. bölümde neler olacak?

Bu gece yarısından sonra EXXEN'de izleyicilerin karşısına çıkacak olan Konuşanlar'ın yeni bölümünün fragmanı paylaşıldı. Hasan Can Kaya bir  konuşana "3 günde evlenmeyi tavsiye ediyor musun?" diye sordu. Konuşan da "Evet ediyorum" yanıtını verdi. Bir kadın konuşan da evlilik yıl dönümünde programa geldiğini ancak eşinin evde olduğunu söyledi. Bu anlar Hasan Can Kaya tarafından tiye alındı ve esprileri salonu kahkahaya boğdu.


Konuşanlar 2. sezon 78. bölüm izle

Dİjital içerik platformu EXXEN'de yayınlanan Konuşanlar'ı üyelik alarak izleyebilirsiniz. Kendinize göre oluşturacağınız paketlerde ödemenizi yaparak Konuşanlar ve diğer tüm içeriklere erişim sağlayabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.