Konuşanlar 76. bölüm Helin, Meryem, Yunus, Kemal ve Alper kimdir?

Konuşanlar 76. bölüm Helin, Meryem, Yunus, Kemal ve Alper kimdir?
EXXEN ekranlarının ilgiyle seyredilen programı Konuşanlar'ın 76. bölümü 23 Eylül Cuma günü yayınlandı. Birbirinden komik anların yaşandığı Pera'da yine katılımcılar anlattıkları anıları ve cevaplarıyla güne damga vurdu. 1 saatlik gösteride Murat Boz da yerini alarak herkesi güldürmeyi başardı. Bu haftanın adı tahtaya yazılan konuşanları arasında ise Helin, Meryem, Yunus, Kemal ve Alper vardı. Kendileri hakkında çok sayıda kişi araştırmada bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, Konuşanlar 76. bölüm k

EXXEN ekranlarının ilgiyle seyredilen programı Konuşanlar'ın 76. bölümü 23 Eylül Cuma günü yayınlandı. Birbirinden komik anların yaşandığı Pera'da yine katılımcılar anlattıkları anıları ve cevaplarıyla güne damga vurdu. 1 saatlik gösteride Murat Boz da yerini alarak herkesi güldürmeyi başardı. Bu haftanın adı tahtaya yazılan konuşanları arasında ise Helin, Meryem, Yunus, Kemal ve Alper vardı. Kendileri hakkında çok sayıda kişi araştırmada bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, Konuşanlar 76. bölüm konuşanları Helin, Meryem, Yunus, Kemal ve Alper kimdir? Detaylar haberimizde.


 

Konuşanlar Meryem (76. bölüm) kimdir?

Bu bölümün en dikkat çekici isimlerinden biri olan ve turuncu tercihiyle de ön plana çıkan Meryem konservatuar mezunu. Babası Gürcistanlı annesi Azerbaycanlı. Ailesinden aldığı desteğin yanında kendisinin de çalıştığını ifade etti. Cimri, güzel ve sesinin iyi olduğunu söyledi. Bir dediğini birkaç saniye sonrasında taça çıkarması ise Hasan Can Kaya tarafından tiye alındı. Instagram hesabı bilinmemektedir.

Konuşanlar Meryem (76. bölüm) kimdir?


 

Konuşanlar Helin (76. bölüm) kimdir?

Bu haftanın adından en çok söz ettiren isimlerinden biri olan ve adı tahtaya yazılan Helin, İstanbul Üniversites Tıp Fakültesi'nde  5. sınıf öğrencisi. İstanbul'da doğdu büyüdü ancak babası Karslı, annesi Sivaslı. Kendisini özgüvenli, yetenekli ve çalışkan olarak tanımlıyor. İlerleyen dönemdeki hedefi ise bebek sahibi olamayan çiftlere bu mucizeyi yaşatabilmek. 5 yaşından bu yana piyano çalıyor. Aynı zamanda şarkı da söyüyor. Instagram hesabı @drhelincelik'tir.


Konuşanlar Helin (76. bölüm) kimdir? Helin Çelik Instagram hesabı


 

Konuşanlar Kemal (76. bölüm) kimdir?

Genç konuşan sevgilisi için her hafta Kayseri'ye gittiğini ancak sonrasında terk edildiğini söyledi. Küçük yaştan bu yana çalışıyor ve annesinin bunu zaman zaman eleştirdiğini anlattı. Kız arkadaşlarına karşı gizli zekasıyla ön plana çıkması ise Hasan Can Kaya'nın dilinden kurtulamadı. Instagram hesabı bilinmemektedir.


 

Konuşanlar Kemal (76. bölüm) kimdir?

Program sevgilisi ile geldi. 1992 doğumlu. Doktorluk yapıyor. Instagram hesabı bilinmemektedir.


 

Konuşanlar Yunus (76. bölüm) kimdir?

Salona iş yerinden iki arkadaşı ile gelen Yunus daha önce evlendi ancak boşandı. Evlilik teklifi herkes tarafından kahkahalarla karşılandı. Hasan Can Kaya da tüm yayın boyunca kendisine takıldı. Instagram hesabı bilinmemektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.