Konuşanlar 75. bölüm izle - Konuşanlar 75. bölüm EXXEN, Youtube tek parça full izle

Konuşanlar 75. bölüm izle - Konuşanlar 75. bölüm EXXEN, Youtube tek parça full izle
Türkiye'nin en çok seyredilen gösterisi Konuşanlar'ın yeni bölümü EXXEN'deki yerini alıyor. Birbirinden renkli misafirleriyle Pera'yı yine kahkaha tufanına çevirecek olan Hasan Can Kaya yine adından söz ettirecek. Akıllara kazınacak ve her seferinde izleyenleri güldürmeyi başaracak bir hafta daha platformda yayınlanacak. Seyirciler de araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi oluyor. Konuşanlar 75. bölüm EXXEN, Youtube tek parça full izle alternatifleri haberimizde.

HAP Film Yapım imzasını taşıyan bölümleriyle adından her geçen gün daha fazla söz ettiren ve milyonlara ulaşmayı sürdüren Konuşanlar'da yeni bir sezon daha başlıyor. Pera'da konuk olarak gelen katılımcıların anlattıkları anıları ve başlatına gelen olaylar üzerine gelişen programda verilen anlık cevaplar da her an gülmenizi sağlayabiliyor. Hasan Can Kaya'nın da esprileriyle unutlmaz 1 saat yaşatan Konuşanlar bugünden itibaren yine ilgiyle seyredilecek. Kaya'nın adını tahtaya yazacağı 5-6 konuşanın söyleyecekleri de programın daha da güzelleşmesini sağlayacak. Her anı gülme garantili bir haftanın daha ekranlara geleceği Konuşanlar seyredilmek üzere araştırılıyor. EXXEN Konuşanlar 2. sezon 75. bölüm Youtube tek parça full izle alternatifleri haberimizde. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz. Sizce bu bölüm nasıldı? Görüşlerinizi bekliyoruz...
 


Konuşanlar 74. bölümde neler yaşandı?

Yarından sonra EXXEN'de yer alacak olan Konuşanlar'ın geçen haftaki bölümünde Elif, Merve, Şeyma, Gülnihal, Bedrettin, Bilal ve Alkan gösteriye damga vurdu. Özellikle Alkan'ın Ankara'dan İstanbul'a geliş hikayesi, Şeyma'nın aşkta artık gurur yerine yenilmenin ve teslim olmanın da güzelliğini yaşadığını anlatması herkesi güldürdü.

KONUŞANLAR AHSEN

konuşanlar gizem

konuşanlar rabia

Konuşanlar 2. sezon 75. bölümde neler olacak?

Bu gece yarısından sonra EXXEN'de izleyicilerin karşısına çıkacak olan Konuşanlar'ın yeni bölümünün fragmanı paylaşıldı. Londralı Bonu, Muhteşem Yüzyıl'dan öğrendiği Türkçe ile stüdyoya geldi. Verdiği cevaplarla da salondakileri güldürdü. Ömer'in kız arkadaşı olup olmadığı da masaya yatırıldı. Bir konuşanın da telefonla konuşması ve yazdığı mesajların içeriği Hasan Can Kaya'nın gazabından kurtulamadı.


Konuşanlar 2. sezon 75. bölüm izle

Dİjital içerik platformu EXXEN'de yayınlanan Konuşanlar'ı üyelik alarak izleyebilirsiniz. Kendinize göre oluşturacağınız paketlerde ödemenizi yaparak Konuşanlar ve diğer tüm içeriklere erişim sağlayabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.