Kısmet dizisi oyuncu kadrosunda kimler var, konusu ne ?

Kısmet dizisi oyuncu kadrosunda kimler var, konusu ne ?
Fox TV'de yaz sezonuna hazır yeni bir dizi var. Haberimizde yeni Kısmet dizisi oyuncuları hakkında bilgiler paylaşıyoruz. Kısmet oyuncu kadrosunda kimler var? Fox TV yaz dizisi Kısmet nedir? Tüm sorularınızın cevabı haberimizde.

Kısmet dizisinin yapımcılığını NTC Media üstlenmekte. Yeni dizi Kısmet'in yönetmen koltuğunda Semih Bağcı oturuyor. Filmin senaryosunu Mahinur Ergun ve Yusuf Reha Alp kaleme alıyor.

Yeni dizi Kısmet'in başrol oyuncuları ile anlaşma sağlandı. Kısmet dizisinin erkek başrol oyuncusu olarak Cem Gelinoğlu seçildi. FoxTV Kısmet dizisi kadın başrol oyuncusu olarak da Özge Özacar seçildi.

Cem Gelinoğlu- Doğan

cem-gelinoglu.jpg

Cem Gelinoğlu Kısmetse dizisinde Doğan rolünü canlandıracak. Kısmetse dizisi erkek başrolü olan Cem Gelinoğlu 1983 Düzce doğumlu. Hem senarist hem oyuncudur. Ali Kundilli filmlerini hem yazdı hem başrol oynadı. Şansımı Seveyim, Aykut Enişte 1-2, filmlerinde rol aldı. Bursa Bülbülü internet dizisinde oynadı. Cem Gelinoğlu sosyal medya hesabı @cemfoni

Özge Özacar- Melike

ozge-acar.jpg

Kısmet dizisinde Melike karakterini Özge Özacar canlandırmaktadır. Özge Özacar, Kısmet dizisinin kadın kahramanı oldu. Özge Özacar 1995 yılında İstanbul'da doğdu. Tatlı Küçük Yalancılar, Enkaz, Lise Devriyesi, Meryem. Daha sonra Sevgili Geçmiş, Kefaret, Baba dizisinde rol aldı. Özge Özacar'ın sosyal medya hesabı @ozgeozacar

Şahin Irmak

sahin-irmak.jpeg

Oyuncu 1981 yılında İzmir'de doğdu. Çok Güzel Hareketler Bunlar programıyla ünlendi. Evlendirme Dairesi, Jet Sosyete, Yalancı dizilerinde yer almıştır.

Serdar Orçin

serdar.jpeg

1976 Bayburt doğumlu olan Serdar Orçin Kısmet dizisinde rol alıyor. Müjdat Gezen Sanat Merkezinde Tiyatro mezunudur. Sende Gitme, Kayıtdışı, EDHO, Yargı, Ölüm Kime Yakışır gibi dizilerde rol almıştır.

Kısmet Dizisi Konusu

Fox TV de yayınlanacak olan Kısmet dizisinde Melike ve Doğan birbirini sevmektedir. Ancak olan olayların ardından Doğan başkası ile düğün yapmaktadır. Melike Doğan’ın düğününe motosikletle gelir ve Doğan’ı düğünden kaçırır. Tüm olaylar bundan sonra başlar.

Kısmet dizisi kadrosuna yeni isimler dahil oldukça haberimize ekleme yapacağız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.