Karagümrük Antalyaspor Bein Sports 2 canlı izle donmadan

Karagümrük Antalyaspor Bein Sports 2 canlı izle donmadan
Süper Lig'de gün Karagümrük Antalyaspor maçı ile açılıyor. Karagümrük Antalyaspor Bein Sports 2 canlı izle donmadan şifresiz alternatifi haberimizde.

BURAK ZİHNİ - Süper Lig'de yeni hafta heyecanı dün başladı. Alanyaspor'un Ümraniyespor'u 1-0 mağlup ettiği akşamın ardından gözler bugüne çevrildi. Günün ilk seansında oynanacak karşılaşmalardan biri İstanbul'da. Bu senenin en başarılı takımlarından biri olan Fatih Karagümrük evinde Nuri Şahin'in çalıştırdığı Antalyaspor'u ağırlıyor. İki ekip de sahadan galibiyetle ayrılarak 3 puanı hanesine yazdırmayı planlıyor. Mücadeleyi izlemek isteyen futbol severler de yayın bilgilerini araştırıyor. Karagümrük Antalyaspor Bein Sports 2 canlı izle donmadan alternatifleri haberimizde.



Karagümrük Antalyaspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Bugün Süper Lig'de oynanacak Karagümrük Antalyaspor maçı saat 16.00'da başlayacak. Halil Umut Meler'in yöneteceği zorlu mücadele Bein Sports 2, Bein Connect ve TOD TV'den canlı yayınlanacak.


 

Karagümrük Antalyaspor maçı muhtemel 11'leri

Antalyaspor'un muhtemel 11'i: Boffin, Naldo, Kudryashov, Bünyamin Balcı, Veysel Sarı, Nuri Şahin, Doğukan Sinik, Amilton, Gökdeniz Bayrakdar, Hakan Özmert, D. Orgill

Sakat: Ali Eren İyican, A. Jahovic, Bahadır Öztürk, Serdar Gürler, Ufuk Akyol

Cezalı:  Fredy

Fatih Karagümrük'ün muhtemel 11'i: Viviano, E. Roco, Fatih Kuruçuk, Ramazan Civelek, Balkovec, Alparslan Erdem, Koray Altınay, Biglia, N'Diaye, Jimmy Durmaz, Sobiech

Sakat: E. Lichaj, E. Zukanovic, Y. Salibur

Cezalı: E. Sabo


 

Karagümrük Antalyaspor maçı öncesi istatistikler

  • Fatih Karagümrük'ün Süper Lig'e döndüğü 2020/21 sezonundan bu yana Fenerbahçe (6 maç) ile birlikte mağlup edemediği iki takımdan biri Antalyaspor (2B 3M).
  • Fatih Karagümrük'e konuk olduğu üç Süper Lig maçını da kazanamayan Antalyaspor'un (2B 1M), lig tarihinde 4+ kez ziyaret edip galip gelemediği tek İstanbul deplasmanı Sarıyer (2B 3M).
  • Süper Lig'de çıktığı son iç saha maçında Ümraniyespor'u 4-2 yenen Fatih Karagümrük, bu sezon seyircisi önünde üst üste iki galibiyet alamadı.
  • Deplasmanda oynadığı son dokuz Süper Lig maçını kazanamayan Antalyaspor (4B 5M), dış sahada daha uzun bir galibiyet hasretini en son Ağustos 2017-Mart 2018 arasında yaşadı (12 maç).
  • Bu sezon Süper Lig'de hükmen galibiyetler çıkarıldığında, iç sahada Fatih Karagümrük'ten (27) daha fazla gol yiyen tek ekip İstanbulspor (28). Sezonun geride kalan bölümünde seyircisi önünde Karagümrük temsilcisinden (1) daha düşük gole kapama sayısında kalan tek takım ise şu ana kadar oynadığı bütün iç saha karşılaşmalarında gol yiyen Ümraniyespor.
  • Antalyaspor bu sezon Süper Lig'de en fazla gole sebep olan hata yapan takım konumunda (10). Fatih Karagümrük ise geride kalan süreçte rakiplerin hatalarıyla en fazla gol kaydeden iki ekipten biri (7; Giresunspor ile birlikte).
  • Mbaye Diagne, Antalyaspor'a rakip olduğu son iki Süper Lig maçında da hem gol attı hem asist yaptı (Kasım 2022; Fatih Karagümrük & Mart 2019; Galatasaray).
  • Geçen hafta Galatasaray filelerine iki gol gönderen Fabio Borini, Mario Balotelli'yi (2021/22'de 18 gol) geride bırakarak Süper Lig tarihinde bir sezonda en fazla gol atan İtalyan oyuncu oldu (19).
  • Güray Vural, Antalyaspor formasıyla Süper Lig kariyerinde iki gol attığı tek maçı bu sezonun ilk yarısında Fatih Karagümrük'e karşı oynadı (Kasım 2022).
  • Süper Lig kariyerinde yabancı teknik direktörlerin çalıştırdığı takımlarla oynadığı maçların %20'sini kazanabilen (2G 3B 5M) ve 0.9 puan ortalaması tutturan Nuri Şahin, Türk meslektaşlarına karşı %43'lük galibiyet yüzdesi yakaladı (21/49) ve maç başına 1.5 puan kazandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.