Jean-Philippe Krasso golleri, kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Jean-Philippe Krasso golleri, kimdir, nereli ve kaç yaşında?
Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'un gündemine Jean-Philippe Krasso eklendi. Peki, Jean-Philippe Krasso kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

BURAK ZİHNİ - Şampiyonluk yarışından erken kopan, Avrupa ve Türkiye Kupası'ndan da elenen Trabzonspor, gelecek sezonun planlaması için harekete geçti. Birçok isimle temasa geçen bodo mavililerin gündemine gelen son isim Jean-Philippe Krasso  oldu. Başarılı futbolcunun performansı sonrasında yapılacak hamlelerden birinin Fransa'ya gerçekleşmesi bekleniyor. Gündeme oturan yıldız futbolcu hakkında taraftarlar da bilgi sahibi olmak istiyor. Peki, Jean-Philippe Krasso golleri, kimdir, nereli ve kaç yaşında? Detaylar haberimizde yer almaktadır.


Avcı önerdi, listeye eklendi

Bu sezon skora katkısıyla ön plana çıkan Jean-Philippe Krasso, daha öbce takımdan ayrılan Abdullah Avcı'nın önerdiği isimler arasında bulunuyor. A Spor'un haberine göre arz olarak Sörloth'a benzettiği ve Cornelius'tan daha golcü olduğunu belirttiği yıldızı kulübe öneren Avcı'nın ardından harekete geçilecek. Bonservis bedeli ödenmeyecek olması da bunda en büyük etken.


Jean-Philippe-Krasso-1


 

Jean-Philippe Krasso kimdir?

Jean-Philippe Krasso (d. 17 Temmuz 1997, Almanya/Stuttgart) profesyonel futbolcu ve VFB Stuttgart Kulübü sözleşmeli oyuncusudur. Aslen Fildişi Sahilleri uyrukludur. Santrfor mevkisinde forma giymektedir. 25 yaşındadır. Futbola IFR Châteauroux alt yapısında başladı. 2012 ila 2105 yılları arasında Lorient alt yapısında ounadı. Sonrasında Lorient B'ye geçiş yaptı. 2017'de Schiltigheim'a imza attı. 2018'de ise SAS Epinal'a transfer oldu. 2020'de Fransa'nın en önemli takımlarından Saint Etienne ile anlaştı. Bir yıl Le Mans FC'ye kiralandı. 2021-2022 sezonunda yarım senelik AC Ajaccio macerası yaşadı. Sezon başında döndüğü yeşil beyazlılarda bu yıl çıktığı 27 maçta 15 gol atıp 8 asist yaptı. Bu sezon sonunda kontratı bitecek olan Fildişili futbolcu 4 kez milli takım forması giyerek 1 gol atmıştır. Fransa vatandaşlığı da bulunmaktadır. 1.87 metre boyundaki forvetin piyasa değeri 4 milyon eurodur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.