Jason Segel'dan "How I Met Your Mother" itirafı ''Mutsuzdum''

Jason Segel'dan "How I Met Your Mother" itirafı ''Mutsuzdum''
Bir döneme damga vuran How I Met Your Mother dizisinde "Marshall Eriksen"i canlandıran Jason Segel, dizi doruk noktasına ulaştığında çok hüsrana uğradığını itiraf etti.

Berrin Yeşiltepe - "How I Met Your Mother", 2005'ten 2014'e kadar dokuz sezon ve 200'den fazla bölümden oluşan bir kült diziydi.
Dizide Josh Radnor, Cobie Smulders, Neil Patrick Harris ve Alyson Hannigan ile birlikte rol alan Jason Segel, dizinin başarısına rağmen tatmin olmaktan çok uzak olduğunu itiraf etti.
How I Met Your Mother'da 'Marshall Eriksen'i oynayan Siegel, televizyon ve film başarısına rağmen yaratıcı özgürlükten yoksun hissettiğini söyledi.

4eqzkllop0wla-vay3-zqa.webp

Dizinin Son Zamanlarında Mutsuzdum

How I Met Your Mother'ın son birkaç yılında hayatımda ve kariyerimde filmlerde ve televizyonda işlerin iyi gittiği dönemler oldu ve herkes bana işlerin iyi gittiğini söylüyordu. Ama ben "mutsuzdum," dedi.

eanmp8bjcecxsehlqiwaig.webp

Birçok Yapımda Rol Aldı

Segel, How I Met Your Mother'ın son birkaç yılında The Muppets, The Five Year Engagement ve This Is 40 gibi filmlerde rol aldı.

Dizi Bittiğinde Sarsıldığını Açıklamıştı

Bu arada Jason Segel, dizi bittiğinde yıkıldığını söyledi. Ünlü, "'How I Met Your Mother' bittikten sonra ne yapacağımı bilemedim. Drama için uygun olup olmadığımdan gerçekten emin değildim."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.