İşte Gelin İşte Kaynana yarışmacıları kimdir? Instagram hesapları

İşte Gelin İşte Kaynana yarışmacıları kimdir? Instagram hesapları
 DAMGA Editörü
TV8'de başlayacak yayın hayatıyla gelin ve kayınvalideleri buluşturacak olan İşte Gelin İşte Kaynana programına katılan yarışmacılar açıklandı. Peki, İşte Gelin İşte Kaynana yarışmacıları kimdir? Instagram hesapları haberimizde yer almaktadır.

Talya Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitlemesi beklenen İşte Gelin İşte Kaynana, 10 Temmuz'dan itibaren TV8'de yayınlanmaya başlayacak. Gelinlerin kayınvalideleri ile birlikte vereceği mücadele, Doya Doya Moda sonrasındaki heyecanı şimdiden ikiye katlayacak gibi gözüküyor. Tarzını, tutkusunu ve alışveriş ruhunu podyuma taşıyarak birincilik elde etmek adına boy gösterecek isimlerin rekabeti nefes kesecek. Programın yarışmacıları da belli oldu. İşte Gelin İşte Kaynana yarışmacıları kimdir? Instagram hesapları haberimizde yer almaktadır.

032943274733748.webp

İşte Gelin İşte Kaynana jüri üyeleri kimdir?

Bu yaza damga vuracağı konuşulan İşte Gelin İşte Kaynana'da jüri koltuğuna oturacak isimler açıklandı. Bülent Settaş, Lerzan Mutlu ve Gülşah Saraçoğlu, hem gelinleri hem de kayınvalideleri puanlayarak günün ve haftanın birincisini belirleyecek.

İşte Gelin İşte Kaynana yarışmacıları kimdir?

Birbirinden iddialı beş gelinin kendilerine verilen bütçelerle birlikte kayınvalideleri ile girecekleri moda yarışında alacakları puanlar sonunda birinci açıklanacak. Bu heyecan dolu yolculukta ilk yarışacak isimler belli oldu. Detaylar aşağıda yer almaktadır.

350648263-1006429190367378-3203008371445560194-n.jpg
İşte Gelin İşte Kaynana Feyza Metin

İşte Gelin İşte Kaynana yarışmacısı Feyza Metin kimdir?

TV8'de yayınlanacak olan İşte Gelin İşte Kaynana'nın yarışmacılarından biri Feyza Metin olarak açıklandı. Dünyaevine yeni giren ve çiçeği burnunda gelin diyebileceğimiz güzel yarışmacı Antalya'dan programa katılıyor. Yağız Metin ile evli. Daha önce bir reklam filminde de oynadı. Instagram hesabı @feyzaametin'dir.

305898388-831404794684341-3284732089798208996-n.jpg
İşte Gelin İşte Kaynana yarışmacısı Alisa Akyüz

İşte Gelin İşte Kaynana yarışmacısı Alisa Akyüz kimdir?

Bu sezonun en çok konuşulan yarışmalarından biri olması beklenen İşte Gelin İşte Kaynana programında yarışacak isimlerden biri olan Alisa Akyüz, Sergen Bey ile evli ve 1 kız çocuğu annesi. Rus asıllı gelinin yarışmadaki performansı da merakla bekleniyor. Daha önce eşiyle beraber Mutfak Bahane'ye katılarak ekran tecrübesi yaşadı. Instagram hesabı @alisa_akyuz'dür.

gelinim-mutfakta-deniz-kimdir-gelinim-mutfakta-14765303-5784-amp.jpg
İşte Gelin İşte Kaynana yarışmacısı Deniz Terzi

İşte Gelin İşte Kaynana yarışmacısı Deniz Terzi kimdir?

Ekran deneyimi olan isimlerden biri de Deniz Terzi. Daha önce kayınvalidesi Nazire Naciye Terzi ile Gelinim Mutfakta'nın 176'ıncı hafta yarışmacısı olarak izleyicilerin karşısına çıkan güzel gelin 2000 tarihinde doğdu. 23 yaşında. İstanbul'da yaşıyor. Bulgar göçmeni. İstanbullu ve ev hanımı. Instagram hesabı bilinmemektedir.

İşte Gelin İşte Kaynana yarışmacısı Şebnem kimdir?

Yeni sezonun yarışmacıları arasında bulunan Şebnem hakkındaki bilgiler haberimize eklenecektir.

İşte Gelin İşte Kaynana yarışmacısı Meltem kimdir?

Yeni sezonun yarışmacıları arasında bulunan Meltem hakkındaki bilgiler haberimize eklenecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum