İnci Taneleri dizisi ne zaman başlıyor, konusu ne, kimler oynuyor, hangi kanalda?

İnci Taneleri dizisi ne zaman başlıyor, konusu ne, kimler oynuyor, hangi kanalda?
Yılmaz Erdoğan’ın hem yazıp hem de oynadığı İnci Taneleri dizisinin konusu, oyuncu kadrosu, ilk bölüm tarihi ve hangi gün yayınlanacağı merak konusu oluyor.

Televizyon ekranlarının yeni dizisi İnci Taneleri diziseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Güçlü kadrosu ve iddialı senaryosu ile dikkat çeken İnci Taneleri’nin yazarlığını usta isim Yılmaz Erdoğan üstleniyor. Dizi ile ilgili tüm gelişmeler şimdiden yapımı merakla bekleyenler tarafından araştırılıyor. Özellikle İnci Taneleri dizisinin yayınlanma günü, ilk bölüm tarihi, oyuncuları yayınlanacağı kanal merakla bekleniyor. İşte son günlerin adından en çok söz ettiren yapımı İnci Taneleri hakkında tüm merak edilen soruların yanıtları…

İnci Taneleri dizisinde kimler oynuyor?

Güçlü ve zengin oyuncu kadrosu ile dikkat çeken İnci Taneleri dizisinde birbirinden iddialı isimler rol alıyor. Başrolünde Yılmaz Erdoğan’ın oynadığı dizide ayrıca Hazar Ergüçlü, Kubilay Aka, Selma Ergeç, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan gibi isimler yer alıyor.

İnci Taneleri dizisi künye

BKM Yapım prodüksiyonluğunda hayata geçirilen İnci Taneleri dizisinin senaryo yazarlığı yapımın başrolünde de yer alan Yılmaz Erdoğan üstleniyor. İnci Taneleri dizisinin yönetmenliğini ise Şenol Sönmez üstleniyor.

İnci Taneleri dizisi hangi kanalda?

Televizyonun en yeni yapımları arasında yerini alan İnci Taneleri’nin Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlaması bekleniyor.

İnci Taneleri hangi gün yayınlanacak, ilk bölümü ne zaman?

Çekimleri devam eden İnci Taneleri dizisinin 1. bölümünün ne zaman yayınlanacağı henüz belli olmazken, yapımın hangi günlerde ekrana geleceği de henüz netleşmedi.

İnci Taneleri dizisinin konusu ne?

İnci Taneleri dizisi Yılmaz Erdoğan tarafından hayat verilen Azem Yücedağ karakterinin hayatına odaklanıyor. İşte İnci Taneleri dizisinin konusu: “Azem Yücedağ, uzun bir cezaevi sürecinin ardından özgürlüğüne kavuşmuş, ancak kaybettiklerini bulma yolunda zorlu bir mücadele verecek. Acılarla dolu geçmişi, büyük bir sırrı taşıyan Azem, hayatın ağırlığıyla omuzlanmış bir umut arayışına girecek. Kolyesinden kopan, dağılan inci tanelerini tekrar bir araya getirebilecek mi?”

İnci Taneleri dizisi nerede çekildi?

Henüz yayın günü ve tarihi netleşmeyen İnci Taneleri dizisinin çekimleri İstanbul’da gerçekleştiriliyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.