Hayat Bildiği Gibi Gelsin'in Songül'ü sosyal medyayı salladı! Devrim Özkan kimdir?

Hayat Bildiği Gibi Gelsin'in Songül'ü sosyal medyayı salladı! Devrim Özkan kimdir?
SHOW TV'de yayınlanan bölümleri ile izleyenlerin karşısına çıkmaya devam eden Hayat Bildiği Gibi Gelsin dizisinde Songül rolünü canlandıran Devrim Özkan, sosyal medyanın gündemine oturdu.

Perşembe akşamları izleyicilerin karşısına çıkan Hayat Bildiği Gibi Gelsin tüm hızıyla yayın hayatına devam ediyor. Birbirinden önemli oyuncuların kadrosunda bulunduğu yapımda Songül karakterine Devrim Özkan hayat veiyor. Güzel oyuncu dünkü bölüm sonrasında da Twitter listesinin zirvesinde kendine yer buldu ve trend topic olarak gündeme damga vurdu. Hakkında da binlerce mesaj atıldı.


Devrim Özkan kimdir?

Aslen Muğlalı olan Devrim Özkan, 1998 yılında dünyaya geldi. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Oyunculuk Ana Sanat Dalı 2.sınıfta eğitimini sürdüren Devrim Özkaya, ilk olarak Rüya dizisiyle dikkatleri üzerine çekti. Ceyhun Mengiroğlu ve Hazal Filiz Küçükköse'nin başrollerini paylaştığı bu dizide entrikacı, çıkarları için kötülük yapmaktan çekinmeyen İpek Giray'ı canlandırdı. Devrim Özkan asıl çıkışını ise TRT 1 ekranlarında yayınlanan Vuslat dizisiyle yaptı. Genç oyuncu, Kadir Doğulu, Mehmet Özgür, Ümit Kantarcı ve Baran Bölükbaşı'nın oyuncu kadrosunda yer aldığı Vuslat dizisinde Feride'yi canlandırdı. Ramo dizisinde Nehir karakterine hayat verdi. Güzel oyuncu 1.73 boyunda ve 52 kilodur. Oyuncunun Başak burcu olduğu biliniyor.

hayat bildiği gibi gelsin songül

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.