Havva Çakır kimdir? Gelin Evi Havva kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Havva Çakır kimdir? Gelin Evi Havva kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Her hafta beş gün boyunca seyircilerin karşısına çıkan Gelin Evi'nde yeni bir haftaya daha merhaba deniyor. Beş gelinin kendi gününde evini misafirlerine açıp milyonları konuk ettiği programda ayrıca yorumlar yapılıp puanlar veriliyor. Diğer yandan cuma günü de kazanan belirleniyor. Finalde altınlarla evine dönmek isteyen isimler arasında Havva Çakır da bulunuyor. İzleyiciler de kendisi ile ilgili bilgiler elde etmeye çalışıyor. Peki, Havva Çakır kimdir? Gelin Evi Havva kaç yaşında, nereli ve Instagram hesa

Aslı Hünel'in sunduğu Gelin Evi'nde 12 Aralık Pazartesi günü yeni haftaya merhaba deniyor. Beş yarışmacının kendi gününde evini rakipleri ve milyonlara açacağı programda herkes elinden gelenin en iyisini yaparak cuma günü altınları evine götürmek amacında. Havva Çakır da iddiasını ortaya koyarak birincilik içim kolları sıvadı. Evine zaferle dönebilmek adına mücadele verecek güzel yarışmacıyı tanımak isteyenler internette araştırmalarda bulunup sorgulama gerçekleştiriyor. Peki, Havva Çakır kimdir? Gelin Evi Havva kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.


 

Gelin Evi Havva kimdir?

Bu haftanın en dobra yarışmacısı olarak göze çarpan Havva Çakır, fragmandaki görüntülerde "Benim eşyam kıymetlidir. Senden daha da kıymetlidir. Benim için arkadaşlık önemli değil. Yeterince arkadaşım var. Bundan sonra herkes havvasını alır. Ben böyleyim. Gerçek hayatta da böyleyim. Çok minnoşsunuz" ifadelerini kullandı. Bu sözler ardından izleyicilerin nasıl tepki vereceği merak konusu. Tolga Çakır ile 8 aydır evli. Muhasebe ve finans sorumlusu. Instagram hesabı @avvahtsebrescakir'dır.

Havva Çakır kimdir? Gelin Evi Havva kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.