Güz Masalı 20. bölüm özeti ve fragmanı izle - 4 Eylül Cuma

Güz Masalı 20. bölüm özeti ve fragmanı izle - 4 Eylül Cuma
Televizyon kanalları arasında Hint dizilerine verdiği önemle bilinen Kanal 7'nin yeni yapımı Güz Masalı'nın 20. bölüm özeti ile karşınızdayız. İzleyicilerin de giderek ısındığı dizide akşam saatleri duygusal geçmeye devam ediyor. Seyirciler bir sonraki günü iple çekerken neler yaşanacağını da merak ediyor. Güz Masalı 20. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Güz Masalı oldu. Dizi 20.50-21.00'de yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 20. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Güz Masalı 20. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 



Güz Masalı 20. bölüm özeti

Dizicenter.net'in haberine göre Güz Masalı 20. bölüm özeti şu şekildedir; Güz Masalı 20. Bölüm Janvi’nin ailesinin şaşkın halleriyle başlar. Viraj yangın nedeniyle Janvi’nin paniklediği için böyle davrandığını söyler. Viraj Janvi’ye odalarında bir hediye verir ama Janvi almak istemeyince Viraj yangın tekrar edebilir diye tehdit eder. Janvi mecburen hediyeyi alıp açar. Pakette gecelik çıkar ve Viraj dün evlendiysek bu gün bunu giyeceksin der. Viraj Janvi’nin ailesine bir ev hediye eder. Janvi ise Viraj eve gelmeden yemek hazırlar, ardından sinduru sürerken aynaya bakıp ağlar. Geta ise onu uzaktan izleyip çaresiz hisseder. Viraj eve geldiğinde evi çiçeklere dekore edip şarkı söylerken Geta gelir ve neyi kutluyorsun sahi sen başkalarının mutluluğunu önemser misin der. Viraj öfkeyle ona bakar. Viraj dün evlendim seni çağırmadım kusura bakma şimdi evi dekore etmeme yardım et der. Geta çaresiz dediğini ağlayarak yapar. Viraj ona sarılıp ideal bir anne ve kaynana olduğu için teşekkür eder. Akşam olduğunda Janvi’ye zorla dans ettirir ve gözlerinde yeniden korkuyu gördüğüm için mutluyum der. Oğlumu yeniden istiyorum ve bu gece onun için önemli deyince Janvi tecavüz anını hatırlayıp korkar. Geta Viraj gibi bir canavarı dünyaya getirdiği için kendine lanet edip Janvi’yi kurtarmak için yatak odasının kapısına tıklar. Viraj’a süt getirdiğini söyler. Viraj bir süre son baş ağrıyınca bağırmaya başlar. Geta gelince Janvi kapıyı açar ve Viraj’ın iyi olmadığını söyler. Geta ise eline araba anahtarlarını verip hemen gitmesini söyler, daha önce kurtaramadığı için özür dileyip biraz da para verir. Viraj kendine geldiğinde süt bardağına bakıp Geta’nın tuzağına düştüğünü anlar. Janvi seni öldürürüm diye bağırırken Janvi arabayı sürmeyi az çok bilse de kurtulmak için arabayı sürer. Yarı yolda araba durdurmak zorunda kalırlar. Kapıdaki görevliyi ezmek istemeyen Janvi, onun kapıyı açmasıyla çok sevinir. Görevli kapıyı dışarıdan kilitleyip Viraj’ı eve hapseder. Kısaca görevli de onlara yardım etmiştir. Viraj yarı baygın halde kapıyı yumruklayarak açar ve Janvi’nin peşine düşer. Janvi ise Geta’nın da desteğiyle daha da hızlı araba sürmektedir ancak kaza kapıdadır.


Güz Masalı oyuncu kadrosu

Orijinal adı: Dil se di dua Saubhagyavati Bhava
Yönetmen: Santosh Kohle, Prasad Govandi, İsmail Umarr Khan
Yapımcı: Vishal Vivek, Taruni Mathur
Senaryo: Anshuman Sinha, Bijesh Jayarajan, Anil Nagpal
Oyuncular: Harshad Chopda, Sriti Jha, Karanvir Bohra, Mala Salariya, Vinay Rohrra, Akanksha Juneja, Jaya Ojha, Sudha Chandran,

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.