Gelsin Hayat Bildiği Gibi final yapıyor!

Gelsin Hayat Bildiği Gibi final yapıyor!
Show TV ekranlarında yayınlanan Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinden hayranlarını üzen haber. Sevilen dizinin final tarihi belli oldu. İşte detaylar...

Hüsamettin Ozan Aslan - Başrollerinde Ertan Sabah, Özge Özberk ve Devrim Özkan'ın rol aldığı Show TV ekranlarında perşembe akşamları yayınlanan Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi ekrana veda ediyor. Dizi ile ilgili alınan karar göre yapım, önümüzdeki sezon ekran macerasına devam etmeyecek.  Büyük umutlarla ekran hayatına başlayan dizi ile ilgili alınan karar, yapımın hayranlarını üzdü. İşte Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizinin final tarihi...

Gelsin Hayat Bildiği Gibi final bölümü ne zaman? 

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, ekranlara geçtiğimiz Temmuz ayında fırtına gibi bir giriş yapan dizi, 1 Haziran Perşembe günü yayınlanacak son bölümü ile beyaz cama veda ediyor. Gelsin Hayat Bildiği Gibi ekibi ve Show TV yönetimi ise final iddiaları ile ilgili henüz bir açıklama yapmadı. Dizinin 40 veya 41. bölümde sonlanması planlıyor. 

Gelsin Hayat Bildiği Gibi oyuncu kadrosu

BKM yapımcılığında hayata geçirilen dizinin yönetmen koltuğunda Altan Dönmez oturuyor. Senaryosu Gani Müjde tarafından yazılan yapımın başrollerinde Ertan Sabah (Sadi Payaslı), Devrim Özkan (Songül Acarerk), Özge Özberk (Derya Yılmaz) ve Nilsu Berfin Aktaş (Gizem) gibi isimler rol alıyor.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin konusu

Dizi, aslında bir mafya üyesi olan ancak Tanık Koruma Programı ile İstanbul'da bir okula öğretmen olarak atanan Sadi Payaslı ile bir grup lise öğrencisinin macerasını konu alıyor. Polis memuru Songül ile sahte bir evlilik yaparak aynı evde yaşamaya başlayan ve zamanla aralarında yakınlaşma olan Sadi Payaslı'nın eski aşkı Derya'nın da aynı mahallede oturmasıyla işler karışmıştı. "Herkes ikinci bir şansı hak eder" konusundan hareketle izleyiciye hikayesini sunan dizi,  zamanla öğrenciler ile coğrafya öğretmenleri Sadi Payaslı arasında artan yakınlığı da etkileyici bir dille anlatıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.