Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 31 Mayıs 2022 Salı puanları

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 31 Mayıs 2022 Salı puanları
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Gelinim Mutfakta'da yeni bir gün daha başladı. Dört takımın amansız mücadelesine sahne olan zorlu rekabette bugün de Belen tava ile birincilik mücadelesi verilecek. Gün sonunda çeyrek altını kazanmak isteyen gelinler en iyi performanslarını ortaya koymak ve jüri karşısına çıkmak istiyor. Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 31 Mayıs 2022 Salı puanları haberimizde.

Bugün yeni yarışmacısı Selma Yelten ile birlikte yeni güne merhaba diyecek olan Gelinim Mutfakta'da heyecan sürüyor. Beş gün boyunca devam eden zorlu maratonun yeni gününde izleyiciler yine ekran başına kilitlenecek. Her anında çekişme yaşanacak lezzet savaşında alınacak puanlar da merak konusu. Takımlar haftayı iyi şekilde sürdürmek, psikolojik olarak avantaj sağlamak ve diğer yandan da beş bileziğe ulaşabilmek adına yeni adımı atmak amacında. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 31 Mayıs 2022 Salı puanları haberimizde yer alıyor. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.


 

Gelinim Mutfakta puan durumu

Dün yayınlanan haftanın ilk gününde Damla fırtınası esti. Güzel yarışmacı 21 puan alırken en yakın rakibi 14 puanlı Aslıhan'dı. Emel ise 11 puan alarak üçüncü sırada kendine yer buldu. Senanur 5 puanla sonuncu olabildi.

Aslıhan: 
Damla: 
Selma: 
Emel:


 

31 Mayıs 2022 Salı Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Kazanan açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.