Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 23 Haziran Cuma kazananı

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 23 Haziran Cuma kazananı
Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu yarışmalarından biri olan Gelinim Mutfakta'da gözler finale çevrildi. Herkesin gün sonundaki hedefi birincilikle programdan ayrılmak. Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 23 Haziran Cuma kazananı haberimizde.

Kanal D'de yayınlanan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Gelinim Mutfakta yeni haftasını sonlandırıyor. Dört gelin ve kayınvalidenin altın mücadelesine sahne olan zorlu maratonun sonunda gözler oluşacak programa ve altın kazanacak isimlere çevrildi. Nursel Ergin'in kardelen tatlısı hazırlayarak yarışacak gelinlerin ardından çeyrek altın ve bilezik kazananları açıklayacağı an sabırsızlıkla bekleniyor.


Gelinim Mutfakta'da bugün neler olacak?

Bugün haftanın son bölümünde kayınvalideler arasında altın pazarlığı yaşanacak. İki kaynana gelinlerinin gözüne girebilmek adına birbirleri ile anlaşmaya çalıştı. Bu anlar herkesi şoke ederken diskalifiyenin söz konusu olup olmayacağı da merak konusu haline geldi.

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Yeni bölümü ile seyircilerin karşısına çıkacak Gelinim Mutfakta'da dün yayınlanan bölüm sonrasında gözler bugün çeyrek altın ve bilezik kazanan isimlerde olacak. Nursel Ergin'in açıklayacağı yarışmacılar haberimize eklenecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.