Gelinim Mutfakta Zeynep ve kayınvalidesi Gülnaz kimdir? Instagram hesabı

Gelinim Mutfakta Zeynep ve kayınvalidesi Gülnaz kimdir? Instagram hesabı
Kanal D ekranlarının ilgiyle seyredilen yarışması Gelinim Mutfatka'da yeni bir haftaya daha merhaba deniyor. Birbirinden iddialı gelin ve kayınvalidelerin mücadelesine pazartesi gününden itibaren Zeynep ve Gülnaz da dahil olacak ve altın rekabetinde zirveye oturmak için çaba gösterecekler. Kendileri hakkında da çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olmaya çalışılıyor. Peki, Gelinim Mutfakta Zeynep ve kayınvalidesi Gülnaz kimdir? Instagram hesabı haberimizde.

Nursel Ergin'in sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkan Gelinim Mutfakta'nın yeni bölümü ekranlardaki yerini alıyor. Cuma günü gerçekleşen eleme etabının ardından pazartesi günü programın yeni haftası başlıyor. Programa katılan yeni gelin Zeynep, kayınvalide ise Gülnaz olarak açıklandı. İkili arasındaki birlikteliğin puanlara yansıyıp yansımayacağı merak konusu. Altın için güçlerini birleştirecek gelin kayınvalide hakkında araştırmalarda bulunuluyor. Peki, Gelinim Mutfakta Zeynep ve kayınvalidesi Gülnaz kimdir? Instagram hesabı haberimizde.


Gelinim Mutfakta Zeynep ve Gülnaz kimdir?

Gelinim Mutfakta'ya 1046'ıncı bölümde dahil olacak Zeynep, İzmir'de yaşıyor. İzmir'den geldiğini söyledikten sonra bir rakibi 'İzmirli değilsin ki' dedi. Güzel gelin de 'Ben kendimi oraya ait hissediyorum ve orada yaşıyorum. İzmirliyim" yanıtını verdi. Instagram hesabı henüz bilinmiyor. Gülnaz Hanım hakkında şu anlık bilgi bulunmuyor.


Gelinim Mutfakta Zeynep ve kayınvalidesi Gülnaz kimdir? Instagram hesabı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.