Gelinim Mutfakta yeni yarışmacı Kader (22 Mayıs) kimdir?

Gelinim Mutfakta yeni yarışmacı Kader (22 Mayıs) kimdir?
 DAMGA Editörü
Gelinim Mutfakta'nın 22 Mayıs'ta başlayan yeni haftasında Kader ve kayınvalidesi programa katılıyor. Peki Gelinim Mutfakta yeni yarışmacı Kader (22 Mayıs) kimdir? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Nursel Ergin'in sunumuyla televizyon ekranlarına lezzet ve renk katan Gelinim Mutfakta'da yeni haftaya bugün başlanıyor. Merve ve kayınvalidesinin elenmesinden sonra gözler yeni yarışmacılara çevrilmişti ve o isimler belli oldu. Buna göre kendisine verilen malzemeler ve sürede birincilik için yarışacak isim Kader ve kayınvalidesi Dilek oldu. Özellikle Kader hakkında internette çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Gelinim Mutfakta yarışmacısı Kader kimdir? Detaylar haberimizde.


Gelinim Mutfakta Kader kimdir?

Bugün rakipleri Ezgi, Miyase ve Tuğba'nın karşısına çıkacak Kader, şeker poşetleri getirerek tezgahlara fırlattı. Bu durum hem gelinleri hem de kayınvalideleri çok kızdırdı. Kayınvalideler odasında Gönül Hanım, Dilek Hanım'a çıkışarak; "Gelininiz ne demek istiyor?" ifadelerini kullandı. Kader de 3 geline yemek yapamadıklarını söyledi. Kıran kırana ve bir o kadar da gergin hafta seyircileri bekliyor.

gelinim-mutfakta-kader.webp

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.