Gelinim Mutfakta Nagihan kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Gelinim Mutfakta Nagihan kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Haftanın beş günü ekranlardaki yerini alan ve dağıttığı altınlarla adını zirveye yazdıran Gelinim Mutfakta'nın 19-23 Aralık haftası başlıyor. Dört gelin ve kayınvalidenin amansız rekabetine tanıklık edilecek zorlu maratona pazartesiden itibaren yeni bir takım daha katılacak. Nagihan bu haftanın gelini olarak açıklandı. Peki, Gelinim Mutfakta Nagihan kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Nursel Ergin'in sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkan Gelinim Mutfakta'nın yeni bölümü ekranlardaki yerini alıyor. Cuma günü gerçekleşen eleme etabının ardından pazartesi günü programın yeni haftası başlıyor. Programa katılan yeni gelini Nagihan olarak açıklandı. Güzel gelinin yeteneklerinin puanlara yansıyıp yansımayacağı merak konusu. Altın için kolları sıvayacak genç gelin hakkında araştırmalarda bulunuluyor. Peki, Gelinim Mutfakta Nagihan kimdir? Instagram hesabı haberimizde.


Gelinim Mutfakta Nagihan kimdir?

Kayınvalidesi Sevim Hanım ile birlikte stüdyoya gelen Nagihan oldukça iddialı. Programa eşi ve çocuklarının olduğu bir fotoğraf çerçevesi ile geldi. Instagram hesabı henüz bilinmemektedir.

Gelinim Mutfakta Nagihan kimdir?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.