Gelinim Mutfakta kim birinci oldu ve elendi? 15 Eylül

Gelinim Mutfakta kim birinci oldu ve elendi? 15 Eylül
Kanal D'nin sevilerek seyredilen yarışmalarından biri olan Gelinim Mutfakta, yeni haftasını sonlandırıyor. Programda bir üzüntü ve bir de sevinç yaşanacak. Gelinim Mutfakta kim birinci oldu ve elendi? 15 Eylül puanları haberimizde.

Nursel Ergin'in sunumuyla izleyicilerin karşısına çıkmayı sürdüren Gelinim Mutfakta, bugün bir haftasını daha uğurluyor. Dört gelin ve kayınvalidenin birincilik için ter dökeceği zorlu mücadelede gözler finale çevrildi. Herkes birinciliği kazanarak evine bileziklerle dönmek amacında. Ayrıca bir takım da programda elenmenin üzüntüsünü yaşayacak. Peki, Gelinim Mutfakta kim birinci oldu ve elendi? 15 Eylül Cuma puanları ve sıralaması haberimizde yer almaktadır.

GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU

Tuğba: 53 + 13 = 66
Melike: 46 + 8 = 54
Canan: 15 + 10 = 25
Gülenay: 31 + 12 = 43

GELİNİM MUTFAKTA BU HAFTA KİM BİRİNCİ OLDU?

Bu hafta birbirinden iddialı yarışmacıların çekişmeli anlarına tanıklık edilen programda bugün ödüllerin sahibi olacak gelin ve kayınvalide merak konusu. İlk sırada 66 puanlı Tuğba var. En yakın rakibi Melike ise 54 puanda. Çok önemli bir hata yapmaz ve kendini eksiye düşürmezse birinciliği kazanacak gibi görünüyor.

GELİNİM MUTFAKTA BU HAFTA KİM ELENDİ?

Bugün ödülün sahibi belli olduktan sonra elenecek takım da açıklanacak. Şu an son sırada25 puanla Canan bulunuyor. Kayınvalidesi Mine ile birlikte geldiği programdaki kariyeri kısa sürebilir. Zira en yakın rakibi kendisinden 18 puan önde. Neredeyse bir günde alamadığı bir fark. Hem birinciler hem de elenenler yarışma bittikten sonra haberimize eklenecektir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.