Gelinim Mutfakta Filiz Arkın kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Gelinim Mutfakta Filiz Arkın kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olmayı sürdüren Gelinim Mutfakta'da 5. sezon bugün başlıyor. Gelinlerinin arkalarında durarak onlara destek verip birbirlerine karşılık üstünlük kurmak isteyen kayınvalideler de programa renk katacak. Onlardan biri de Filiz Arkın oldu. Sibel'in kaynanası olarak katılan yarışmacı hakkındaki bilgiler de merak konusu. Peki, Gelinim Mutfakta Filiz Arkın kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.

Nursel Ergin'in sunuculuğunu üstlendiği Gelinim Mutfakta'da bugün yeni sezona merhaba deniyor. Beş gün boyunca sürecek rekabetin beş bileziğe götürdüğü programda bugünden itibaren yarışacak isimler belirlendi. Gelini Sibel ile yarışacak olan Filiz Arkın hem tabakları bulmaya çalışacak hem de rakiplerine karşı üstünlük kurmaya çalışacak. Kendisi hakkındaki bilgiler de merak konusu. Peki, Gelinim Mutfakta Filiz Arkın kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.


Gelinim Mutfakta Filiz Arkın kimdir?

Bugünden itibaren gelini Sibel ile birincilik için yarışacak olan Filiz Arkın 15 Nisan 1967 tarihinde doğdu. Aslen Denizlili. Sezgin ve Emre adında iki oğlu var. Şu an bir torun babannesi. Diğer gelini ise ikiz bebek bekliyor. Instagram hesabı @filiz_arkin'dır.

Gelinim Mutfakta Filiz Arkın

Gelinim Mutfakta Filiz Arkın

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.