Gelinim Mutfakta Asiye ve Ayşe Yaman kimdir?

Gelinim Mutfakta Asiye ve Ayşe Yaman kimdir?
 DAMGA Editörü
Gelinim Mutfakta'ya Ezgi ve Gönül yerine katılan isimler belli oldu. Asiye ve Ayşe Yaman bugünden itibaren birincilik mücadelesi verecek. Peki, Gelinim Mutfakta Asiye ve Ayşe Yaman kimdir? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Kanal D'nin ilgiyle seyredilen yarışması Gelinim Mutfakta'da bugün Ezgi ve Gönül Ediz'İn programdan ayrıldıkları açıklandı. Gönül Hanım'ın bir süredir devam eden rahatsızlığına ilişkin olarak yoğun bakıma kaldırıldığı ve bu nedenle de yarışmadan ayrıldıkları açıklandı. Ardından yerlerine gelen isimler de Nursel Ergin tarafından duyuruldu. Buna göre Asiye Yaman ve kayınvalidesi Ayşe Yaman yeni yarışmacılar olarak stüdyodaki yerini aldı. Peki, Gelinim Mutfakta Asiye ve Ayşe Yaman kimdir? Detaylar haberimizde yer almaktadır.


Gelinim Mutfakta Asiye ve Ayşe Yaman kimdir?

Bugün Gelinim Mutfakta'nın 1149'uncu bölümünden itibaren yarışmaya başlayan Asiye Yaman 30 yaşında. 4 aylık hamile ve 1 senelik evli. Aslen Kırşehirli. Kayınvalide Ayşe Yaman ise 55 yaşında. Aslen Samsunlu. Tek gelini var ve onunla Samsun'dan geldi. İkili ayrılık kararı sonrasında kısa sürede ikamet ettikleri şehirden gelerek yarışmaya başladı.

asiye-ayse-yaman.webp

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.