Gelinim Mutfakta 7 Temmuz Cuma kim birinci oldu?

Gelinim Mutfakta 7 Temmuz Cuma kim birinci oldu?
Kanal D'nin sevilerek seyredilen yarışması Gelinim Mutfakta yeni bölümü ile izleyenlerin karşısına çıkarken final heyecanı herkesi saracak. Haftanın son gününde bir gelin ödülün sahibi olacak. Gelinim Mutfakta 7 Temmuz Cuma kim birinci oldu? İşte detaylar

Nursel Ergin'in sunumuyla izleyenleri ekran başına kilitleyen Gelinim Mutfakta, yeni bir haftanın sonuna daha geldi. Pazartesiden bu yana devam eden korakor mücadelenin ardından gözler açıklanacak puanlara çevrildi. Her gelin birinci sırada yer alarak altınlarla evine dönmek isterken seyirciler odlukça sabırsız ve puan durumunu öğrenmek adına araştırmalarda bulunuyor. Gelinim Mutfakta 7 Temmuz Cuma kim birinci oldu? Detaylar haberimizde bulunmaktadır.

gelinim-mutfakta-21-aralik-2022-izle-puan-durumu-ceyrek-v0-x9n9lk1n997a1.webp

Sen burada yarışacak kadın mısın?

Bugün yayınlanacak bölümün fragmanı paylaşıldı. Görüntülerde Dudu, bir rakibine "Sen, burada, Gelinim Mutfakta'nın sezon finalinde yarışacak insan mısın?" diye çıkıştı. Bu ismin kim olduğu merak konusu haline geldi ve öğrenilmek üzere sabırsız bekleyiş var.

gelinim-mutfakta-sunucusu-nursel-ergin-bakin-nasil-unlu-olmus-gecmisi-ogrenenler-soke-oldu-haberi-6287befd43fcd.jpg

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Bugün yaşanacak rekabetin ardından kimin galip geleceği konusunda seyirciler de sabırsız. Çeyrek altını yakasına takacak gelin ve kayınvalide konusunda herkes internette araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmak istiyor. Günün birincisi açıklandıktan sonra haberimize eklenecektir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.