Gelinim Mutfakta 7 Haziran Çarşamba Puanları! Kim Birinci Oldu?

Gelinim Mutfakta 7 Haziran Çarşamba Puanları! Kim Birinci Oldu?
 DAMGA Editörü
Kanal D'nin ilgiyle izlenen ve sevilerek takip edilen yarışması Gelinim Mutfakta'da yeni bir gün daha başlıyor. Dört gelin ve kayınvalidenin mücadelesinde gözler bir kez daha gün sonuna çevrilecek. Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? İşte detaylar...

Türkiye'de hafta içi yayınlanan programlar arasında en çok reyting elde eden yapımlardan biri olan Gelinim Mutfakta, yeni bölümüyle seyircilerin karşısına çıkıyor. Birbirinden renkli ve bir o kadar da iddialı gelinlerin mücadelesine tanıklık edilecek zorlu rekabette gözler gün sonuna çevrildi. En yüksek puanı alarak çeyrek altını yakasına takacak yarışmacı merakla bekleniyor. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Detaylar haberimizde bulunmaktadır.

Kader'e poşet şoku!

Bugün yayınlanacak yeni bölümüm fragmanı paylaşıldı. Miyase'nin Kader'in saçında problem bulmasının arından kıyamet koptu. Tuğba, Kader'in kafasına poşet geçirmeye çalışırken sinirler gerildi. Kayınvalidesi gelerek duruma tepki gösterdi. Miyase ise "Benim kayımvalidem kıllı yemek zorunda mı?" diye çıkıştı.

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Bugün Karadeniz usulü pazı mıhlaması yapacak olan gelinler, kayınvalideler ve Nursel Ergin tarafından puanlanacak. Dün en yüksek puanı alan Miyase fire vermemişti. Bu durum kendisini de zirveye çıkardı ve toplamda 37 puana ulaştı. İkinci Tuğba'nın 26, üçüncü Gamze'nin 19 puanı var. Son sıradaki Kader ise 15 puanda. Günün kazananı açıklandıktan sonra haberimize eklenecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.