Gelinim Mutfakta 4 Temmuz Salı Puan Durumu! Kim Birinci Oldu?

Gelinim Mutfakta 4 Temmuz Salı Puan Durumu! Kim Birinci Oldu?
Kanal D'de yayınlanan ve 5. sezon finali ile ekranlara gelen Gelinim Mutfakta'nın yeni bölümü izleyicilerin karşısına çıkıyor. Bugün kazananı da merak konusu. Gelinim Mutfakta 4 Temmuz puan durumu haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en uzun soluklu programlarından biri olmayı sürdüren Gelinim Mutfakta'da yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Adım adım finale doğru giden programda gözler bugüne çevrildi. Dört gelin ve kayınvalidenin amansız rekabetinde bugün de yine lezzetli bir yemek ile yarışılacak. Ardından da puanlamalar gerçekleşecek. Gelinlerin hedefi hem kayınvalidelerin hem de Nusret Ergin'in beğenisini kazanmak ve en yüksek puanla günü tamamlayabilmek. Seyirciler de gün sonunu sabırsızlıkla bekliyor. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 4 Temmuz Salı puanları haberimizde yer alıyor.

gelinim-mutfakta-21-aralik-2022-izle-puan-durumu-ceyrek-v0-x9n9lk1n997a1.webp

Tartışmalar sürüyor

Dün başlayan haftada Gönül ile Yüksel arasında adeta kıyamet kopmuştu. Gönül programı terk ederek ayrılmak istemişti ancak sonrasında geri döndü. Fakat bu kez de Yüksel Hanım ile rakibi arasında çıkan sözlü tartışma neredeyse fiziksel temasa kadar gidecekti ki araya girildi. Bugünün neler getireceği sabırsızlıkla bekleniyor.

gelinim-mutfakta-sunucusu-nursel-ergin-bakin-nasil-unlu-olmus-gecmisi-ogrenenler-soke-oldu-haberi-6287befd43fcd.jpg

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Bugün yaşanacak rekabetin ardından kimin galip geleceği konusunda seyirciler de sabırsız. Çeyrek altını yakasına takacak gelin ve kayınvalide konusunda herkes internette araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmak istiyor. Dün haftanın ilk bölümünde Miyase 20 puanla birinci oldu. Tuğba 17 puanla ikinci sıradaydı. 15 puan alan Dudu üçüncü basamaktaydı. Gönül ise 5 puan alabildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.