Gelinim Mutfakta 27 Ekim Cuma kim elendi kim birinci oldu?

Gelinim Mutfakta 27 Ekim Cuma kim elendi kim birinci oldu?
Türkiye'nin en çok seyredilen kanallarından biri olan Kanal D'de yayınlanan Gelinim Mutfakta, yeni haftasına nokta koyuyor. Bugün bir takım ödülleri alacak diğeri ise veda edecek. Gelinim Mutfakta 27 Ekim Cuma kim elendi kim birinci oldu? İşte detaylar...

Nursel Ergin'in başarılı sunumu ve birbirinden renkli 4 takımın mücadelesine tanıklık edilen Gelinim Mutfakta'da yeni hafta sona eriyor. Beş gün boyunca yarışan gelin ve kayınvalidelerin kozlarını paylaşmasından sonra gözler oluşacak sıralama ve açıklanacak isimlere açıklanacak. Bugün bir takımın zaferi duyurulacak diğer yandan da elenenler olacak. Herkes sabırsız ve meraklı bir şekilde bekliyor. Peki, Gelinim Mutfakta 27 Ekim Cuma kim elendi kim birinci oldu? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Bugün son kez mutfaklarına girecek olan gelinler, laz böreği hazırlayarak birinciliği kapmak adına yarışacak. İlk sırada Tuğba bulunuyor. 69 puanlı yarışmacının ardından ikinci basamakta Yeşim var. Ancak aradaki fark 14 puan. Yeşim'in rakibini geçebilmesi neredeyse bir günlük fark ortaya koyması anlamına geliyor. Sonuçlar açıklandıktan sonra haberimize eklenecektir.

Gelinim Mutfakta'da kim elendi?

Bu haftanın sonunda elde edilecek sonuçlara göre bir veya iki gelin de elenebilir. Bunlara da tanıklık edilmişti. Belki daha da fazla... Sonuçlar açıklanmadan veya kararlar alınmadan söylemek imkansız ancak yine de bilmekte fayda var. Puan sıralamasının son basamağında 21 puanlı Pınar yer alıyor. En yakın rakibi ise kendi puanı kadar fark atmış olan Ceren. İki isimden biri elenebilir ancak Pınar gitmeye daha yakın. Sonuçlar açıklandıktan sonra haberimize eklenecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.