Gelinim Mutfakta 25 Mayıs Perşembe puanları! Kim birinci oldu

Gelinim Mutfakta 25 Mayıs Perşembe puanları! Kim birinci oldu
Kanal D'nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta'da final öncesindeki son gün nefes kesecek. Zorlu bir mücadeleye girecek gelinler arasından hangisinin kazanacağı merak konusu. Peki, kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 25 Mayıs Perşembe puanları burada.

Nursel Ergin'in sunumu, birbirinden iddialı gelin ve kayınvalidelerin mücadelesi ile hafta içi her gün yayınlanan Gelinim Mutfakta yeni bölümü ile televizyondaki yerini alıyor. Türk ve dünya mutfağından lezzetleri izleyicilerin karşısına çıkaran programda bugün de yine verilen malzemelerle yemekler hazırlanacak. Ardından kaynanalardan oluşan jüri ve güzel sunucu puanlarını verecek. Peki, kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 25 Mayıs Perşembe puanları burada.


Ezgi ve kayınvalidesi Gönül diskalifiye mi oldu? Neden yok?

Gelinim Mutfakta'da sular durulmuyor. Ezgi ve kayınvalidesi Gönül Ediz'in yayında olmamasının ardından diskalifiye gündeme geldi. Nursel Ergin de "Ezgi ve kayınvalidesi aramızda yok" ifadelerini kullandı. VTR'de de nerede oldukları soruldu. Şokta olduğunu söyleyen güzel sunucunun ardından yayın sonrası yaşananları anlattı. Kader'in diskalifiye edilme ihtimali mi bulunuyor? Yeni yarışmacılar kim olacak? Hepsi ve daha fazlası yeni bölümde yayınlanacak.


Gelinim Mutfakta'da bu hafta hangi isimler çeyrek altın aldı?

22 Mayıs 2023 Pazartesi: Tuğba
23 Mayıs 2023 Salı: Tuğba
24 Mayıs 2023 Çarşamba: Tuğba
24 Mayıs 2023 Perşembe: -


Gelinim Mutfakta'da bugün kim birinci oldu?

Bugün Gelinim Mutfakta'da yapacağı yemekle birlikte en yüksek puanı alarak çeyrek altını kazanan gelin ve kayınvalide haberimize eklenecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.