Gelinim Mutfakta 23 Kasım Puanları! Kim birinci oldu?

Gelinim Mutfakta 23 Kasım Puanları! Kim birinci oldu?
Kanal D ekranlarının sevilerek seyredilen yarışması Gelinim Mutfakta'da yeni bir gün daha başlıyor. Gözler kimin liderliği alacağına çevrildi. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 23 Kasım puanları haberimizde.

Sunuculuğunu Nursel Ergin'in üstlendiği ve dört takımın amansız rekabetine sahne olan Gelinim Mutfakta'da hafta finali öncesindeki son bölüm başlıyor. Gelin ve kayınvalidelerin amansız rekabetinde bugün elde edilecek puanlar yarınki finale direkt etki sağlayacağı için herkes birinciliği kapmak ve son bölüme avantajlı girmek amacında. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 23 Kasım puanları haberimizde yer almaktadır.

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Köfteli avcı kebabının hazırlanacağı Gelinim Mutfakta'da bugün Gizem'in kredi kartı borcu gündeme bomba gibi düşecek. Kayınvalideler ve Nursel Ergin'in puanlayacağı yemeklerin ardından birinci açıklanacak. Yeşim, Tuğba, Aleyna ve Gizem arasından biri çeyrek altının sahibi olacak. Gelinim Mutfakta 23 Kasım Perşembe birinci kim oldu? sorusunun cevabı haberimize eklenecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.