Gelinim Mutfakta 22 Aralık kim birinci oldu kim elendi

Gelinim Mutfakta 22 Aralık kim birinci oldu kim elendi
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Gelinim Mutfakta'da yeni haftanın sonuna geliniyor. Bugün sonuçlar açıklanacak. Peki, Gelinim Mutfakta 22 Aralık Cuma kim birinci oldu kim elendi? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Nursel Ergin'in sunumuyla milyonları ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni bir hafta daha sona eriyor. Beş gün sonunda en çok puan toplayan takım altın bilezikleri takacak. En az alan ise yarışmadan elenerek programdan ayrılacak. Herkesin hedefi adını zirveye yazdırabilmek. Peki, Gelinim Mutfakta 22 Aralık kim birinci oldu kim elendi? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Bugün son bölüm öncesinde zirve mücadelesi çok da çekişmeli geçecek gibi görünmüyor. Sebebi ise 66 puanlı Yeşim'in en yakın rakipleri Tuğba ve Gamze'ye 14 puan fark atması. Neredeyse bir günlük fark anlaöına geliyor. Aleyna da 51 puanda. Çok büyük bir aksaklık yaşamazsa Yeşim haftanın kazananı olacak. Ama yine de sonuçlar açıklandıktan sonra haberimize eklenecektir.

Gelinim Mutfakta'da kim elendi?

Bugün elenmeme konusunda yoğun bir savaş verilecek. Sonuncu Aleyna ile ikinci sıradaki Tuğba ve Gamze arasında sadece 1 puan var. Bu da tüm dengeleri değiştirebilir. Her anı iyi kullanmak ve yeteneklerini ortaya koymak zorundalar. Gelinim Mutfakta'da elenen gelin ve kaynana haberimize eklenecektir.

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.