Gelinim Mutfakta 21 Haziran Çarşamba puanları! Kim birinci oldu?

Gelinim Mutfakta 21 Haziran Çarşamba puanları! Kim birinci oldu?
 DAMGA Editörü
Nursel Ergin'in sunumuyla izleyicilerin karşısına çıkan Gelinim Mutfakta, yeni bölümde de altın kazandırmayı sürdürüyor. Dört gelin ve kayınvalidenin mücadelesinde yine nefesler tutulacak. Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Detaylar haberimizde.

Kanal D'de yayınlanan bölümleriyle Türk ve dünya mutfağından lezzetleri ekranlara taşıyan Gelinim Mutfakta'da yeni bir gün daha başlıyor. Güzel sunucu Nursel Ergin'in sunumuyla yine doyumsuz bir programın izleyicilerin karşısına çıkacak programda yaşanacaklar da merakla izlenecek. Eğlencenin eksik olmayacağı, lezzetin her an damaklara hitap edeceği ve zaman zaman gerginliklerin de yaşanacağı yarışmada bugünün kazananı da sabırsızlıkla bekleniyor. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 21 Haziran Çarşamba puanları haberimizde yer alıyor.


Adın kirlendi tepkisi

Bugün yayınlanacak yeni bölümde Dudu ile Tuğba arasında tartışma çıktı. Tuğba, "Adım temize çıktı derken" o sırada Dudu'dan "Adın kirlendi mi ?" diye sordu. Bu sözlerin ardından Tuğba çok öfkelendi. Dudu'nun üzerine yürümeye kalkan Tuğba'yı engellemeye çalıştılar.

gelinim-mutfakta.webp

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Gönül, Dudu, Miyase ve Tuğba'nın mücadelesine sahne olan Gelinim Mutfakta'da bugün gerçekleştirilecek rekabette gelinler buhara pilavı hazırlayacak. Ardından da puanlar verilecek. Kayınvalideler ve Nursel Ergin'in puanlarına göre sıralama şekillenecek. Günün birincisi açıklandıktan sonra haberimize eklenecektir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.