Gelinim Mutfakta 20 Haziran Salı puanları! Kim birinci oldu?

Gelinim Mutfakta 20 Haziran Salı puanları! Kim birinci oldu?
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olmayı sürdüren Gelinim Mutfakta'da yeni hafta devam ediyor. Beş gün boyunca devam eden zorlu maratonda gözler bugüne çevrildi. Peki, Gelinim Mutfakta 20 Haziran Salı puanları! Kim birinci oldu?

Nursel Ergin'in sunumuyla izleyicilerin karşısına çıkan Gelinim Mutfakta'da birbirinden iddialı gelinler ve kayınvalideler sezon finalinde de kıyasıya mücadelesini sürdürüyor. Dün başlayan haftada yine rekabet tüm hızıyla devam ediyor. Dört masada yemeklerini hazırlayacak gelinleri kayınvalideler ve güzel sunucu puanlayacak. Ardından da sıralama belli olacak. Herkesin gözü elde edilecek puanlara çevrildi. Peki, Gelinim Mutfakta 20 Haziran Salı puanları! Kim birinci oldu? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

23894623876784.webp

Gelinim Mutfakta'da bugün neler olacak?

Malzemeleri önlerine gelecek olan gelinler bugün tavuk midye ile yarışacak. Tariflerle birlikte yapılışının da anlatılacağı bölümde zaman zaman gergin anlar da yaşanacak. heyecanın giderek artacağı zorlu bölümde herkesin hedefi altınlarla programdan ayrılmak ve yarına başlamak.

miyase-001.webp

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Yemeklerin hazırlanmasından sonra gerçekleşecek puanlama günün sıralamasını da belirleyecek. Bu nedenle gelinler ellerinin lezzetin iyi tutturmak, kayınvalideler ise yarışmadaki takım arkadaşlarının tabaklarını bulmak zorunda. Birinci belli olduktan sonra haberimize eklenecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.