Gelinim Mutfakta 2 Ağustos Çarşamba Puanları! Kim birinci oldu?

Gelinim Mutfakta 2 Ağustos Çarşamba Puanları! Kim birinci oldu?
Kanal D'de yeni sezonuna merhaba diyen televizyon klasiği Gelinim Mutfakta, haftanın üçüncü gününde de birbirinden iddialı yarışmacılarıyla seyircilerin karşısına çıkıyor. Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 2 Ağustos Çarşamba Puanları.

Yeni sezonda da ekranlarda fırtınalar estirecek olan Gelinim Mutfakta, 6'ıncı sezonuyla seyircilerin karşısına çıkıyor. Pazartesi günü başlayan yeni haftada iki bölüm geride kaldı ve bugün yine kıran kırana bir mücadele yarışmacıları bekliyor. Krokanlı tel kadayıf sarma ile birincilik için boy gösterecek dört gelin ve kayınvalidenin puanlama sonundaki sıralamaları merak konusu ve şimdiden öğrenilmek isteniyor. Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 2 Ağustos Çarşamba Puanları haberimizde yer alıyor.

Sen koşa koşa, zıplaya zıplaya geldin

Bugün yayınlanacak olan 1183'üncü bölümde gelin kayınvalide tartışmaları sürüyor. Melike, kayınvalidesi için "Sanki ben kayınvalidem ile evlendim" dedi. Şaheste Hanım ise buna; "Melike ben seni zorla mı getirdim. Oynaya oynaya zıplaya zıplaya geldin" dedi.

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Birincinin sabırsızlıkla beklendiği Gelinim Mutfakta'da bugün kazanacak isim sabırsızlıkla bekleniyor. İnternette de çok sayıda kişi son durumu öğrenmek adına araştırmalarda bulunuyor. Dün kazanan isim Elif'ti. 21 puanla çeyrek altını yakasına takan güzel gelini 12 puanla Tuğba ve Melike takip etmişti. Elanur ise 7 puanla sonuncu olmuştu. Bugünün kazananı açıklanınca haberimize eklenecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.