Gelinim Mutfakta 19 Haziran Pazartesi puanları! Kim birinci oldu?

Gelinim Mutfakta 19 Haziran Pazartesi puanları! Kim birinci oldu?
Kanal D ekranlarının sevilen yarışması Gelinim Mutfakta, yeni haftasıyla televizyondaki yerini alıyor. Dört gelin ve kayınvalidenin mücadelesinden kimin galip çıkacağı merak konusu. Peki, bugün kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 19 Haziran puanları burada

Nursel Ergin'in sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkan Gelinim Mutfakta'da final haftası başladı. Miyase ve Tuğba'nın karşısına çıkacak yarışmacılarla birlikte daha da alevlenecek rekabetin sonunda herkes birincilikle sezonu tamamlamak ve evlerine birincilikle dönüp ismini Türkiye'ye duyurmak amacında. Gözler bugün açıklanacak sonuçlara çevrildi. İyi bir başlangıç yaparak haftaya merhaba demeyi hedefleyen gelinler ellerinden gelenin en iyisini yapacak. Peki, Gelinim Mutfakta 19 Haziran Pazartesi puanları! Kim birinci oldu? Detaylar haberimizde.

23894623876784.webp

Gelinim Mutfakta'da kim yarışmacı oldu?

Bugün yayınlanacak bölümle birlikte 1166'ıncı kez seyircilerin karşısına çıkacak programda Miyase ve Tuğba finaldeki yerini ayırtmıştı. İki ismin yanıa daha önce programa damga vurmuş yarışmacılardan Dudu, Aysun, Yeşim ve Elif'ten ikisi mutfaklarının başına geçecek. Ardından da programda mücadele vermeye devam edecekler.

miyase-001.webp

Gelinim Mutfakta'da kim yarışmacı oldu?

Bugün başlayacak yeni haftada ilk günü lider bitirmek isteyen yarışmacılar arasındaki rekabette kimin kazanacağı ve çeyrek altını yakasına takacağı merak konusu. Sonuçlar açıklandıktan sonra birinci haberimize eklenecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.