Gelinim Mutfakta 19 Aralık puanları! Kim birinci oldu?

Gelinim Mutfakta 19 Aralık puanları! Kim birinci oldu?
Kanal D'nin ilgiyle seyredilen ve her bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitleyen Gelinim Mutfakta'da yeni bir gün daha başlıyor. Dört takımdan biri bugün altının sahibi olacak. Peki, Gelinim Mutfakta 19 Aralık Salı puanları nasıl? Kim birinci oldu?

Haftanın beş günü kendilerine verilen malzemelerle birlikte süresi boyunca ellerinden geleni yapan gelinlerin mücadelesine tanıklık edilen Gelinim Mutfakta'da yeni bir bölüm daha başlıyor. Dört takımın amansız rekabetinin süreceği zorlu programda herkesin hedefi gün sonunda adını zirveye yazdırabilmek ve çeyrek altını yakaya takabilmek. Bugünün yemeği ise sarmaşık köfte olarak belirlendi. Peki, Gelinim Mutfakta 19 Aralık Salı birincisi kim oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu haberimizde yer almaktadır.

Gelinim Mutfakta puan durumu 19 Aralık Salı

Dün başlayan yeni haftasıyla lezzetli yemekleri ekranlara taşıyan Gelinim Mutfakta'da güncel puan durumu itibarıyla Tuğba ilk sıraya yerleşti. 15 puan alan güzel yarışmacıyı 1 puan farkla Yeşim takip ediyor. Aleyna da aynı farkla 3'üncü basamakta. Gamze de 9 puanla sonuncu oldu.

Gelinim Mutfakta kim oldu? 19 Aralık Salı

İlk bölümün ardından bugün alınacak puanlar da yarışmanın seyrini değiştirecek. Herkesin hedefi ilk sıraya yerleşmek. Kayınvalideler ve Nursel Ergin'in puanlayacağı tabakların ardından kazanan açıklanacak. Gelinim Mutfakta 19 Aralık Salı puan durumu haberimize eklenecektir.

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.