Gelinim Mutfakta 17 Ağustos Perşembe puanları! Kim birinci oldu?

Gelinim Mutfakta 17 Ağustos Perşembe puanları! Kim birinci oldu?
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatını sürdüren Gelinim Mutfakta, yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıkıyor. Bugün Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 17 Ağustos Perşembe puanları haberimizde yer alıyor.

Kanal D ekranlarının ilgiyle seyredilen ve her bölümüyle lezzet fırtınası yaşatan programı Gelinim Mutfakta, hafta finali öncesi son bölümle seyircilerin karşısına çıkıyor. Dört gelin ve kayınvalidenin birincilik için ter döktüğü mücadelede gözler bugün de çeyrek altını kazanacak takıma çevrildi. Hazırlanacak yemekle birlikte mutfaklarının başına geçecek yarışmacılar ellerinin hamaratlığını ve ayarını konuşturmak amacında. Peki, bugün Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 17 Ağustos Perşembe puanları haberimizde yer alıyor. Sizler de bölüm hakkındaki yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Gelinim Mutfakta'da bugünün yemeği ne?

Gelinler dün haftanın ikinci gününde şeftali soslu magnolia hazırlamıştı. Bugün ise yayınlanan fragmanda kuşbaşılı piruhi yaparak birincilik için rekabete girilecek. Her anı lezzet kapışmasına sahne olacak zorlu mücadelenin sonunda kimin birinciliği kazanacağı merak konusu.

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 17 Ağustos

Dün hazırlanan tatlının ardından Elif birincilikle günü kapatmıştı. 16 puan toplayan güzel yarışmacının ardından 13 puan alan Melike ikinci basamakta yer aldı. Tuğba ve Fatma ise 10 puanla üçüncü ve sonuncu oldu. Bugün de gözler kayınvalidelerin verecekleri puanlarda olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.