Gelinim Mutfakta 15 Haziran puanları! Kim çeyrek altın kazandı

Gelinim Mutfakta 15 Haziran puanları! Kim çeyrek altın kazandı
Gelinim Mutfakta yarın gerçekleşecek final öncesinde kıran kırana mücadele devam ediyor. Birbirinden iddialı dört takım arasından kazanacak ekip merak konusu ve sabırsızlıkla bekleniyor. Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? İşte detaylar...

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olmayı sürdüren Gelinim Mutfakta her gün çeyrek altın kazandırıyor. Hafta finalinde 5 altın bilezik için avantajlı konuma geçmek isteyen gelinlerin ellerinden gelenin en iyisini yapabilmek adına girecekleri rekabette bugün elde edilecek puanlar da yarın için büyük önem taşıyor. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim çeyrek altın kazandı? Gelinim Mutfakta 15 Haziran puanları haberimizde yer alıyor.


Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Bugün yapacakları yemeklerde marifetlerini sergileyecek olan gelinlerin, kayınvalideleri ve Nursel Ergin tarafından puanlanacakları programda günü ilk sırada tamamlayan takım, çeyrek altının da sahibi olacak. Gelinim Mutfakta'da günün birincisi haberimize eklenecek.

Miyase : 38 + 15 = 53
Tuğba : 34 + 11 = 45

Gamze : 14 + 13 = 27
Suzan : 20 + 7 = 27
14 Haziran Çarşamba Gelinim Mutfakta Günün Birincisi
⇒ MİYASE
Gelinim Mutfakta 14 Haziran Çeyrek Altını Alan Kim
⇒ MİYASE
14 Haziran Gelinim Mutfakta Günün Sonuncusu
⇒ SUZAN

Gelinim Mutfakta'da bugünün yemeği ne?

Gelinlerin dördüncü günde hazırlayarak birinciliği elde etme konusunda yarışacakları rekabette hazırlayacakları yemek milföy mantı olarak açıklandı. Verilen süre ve malzemelerle birlikte kayınvalideler ve Nursel Ergin'e kendilerini beğendirmek isteyen gelinlerin hedefi günü altınla tamamlamak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.