Gelinim Mutfakta 14 Şubat puanları! Kim birinci oldu?

Gelinim Mutfakta 14 Şubat puanları! Kim birinci oldu?
Kanal D ekranlarının ilgiyle seyredilen yarışmalarından biri olan Gelinim Mutfakta'da hafta ortası başlıyor. Birbirinden renkli yarışmacılar arasındaki rekabet nefes kesecek. Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 14 Şubat puanları burada.

Milyonları ekran başına kilitleyen Gelinim Mutfakta'da yeni bir gün daha başlıyor. Pazartesiden cumaya büyük heyecana sahne olan programda gözler hafta ortasına çevrildi. Herkesin hedefi birincilik elde ederek günü çeyrek altınla kapatarak finalde bileziklere bir adım daha yaklaşabilmek. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 14 Şubat puanları haberimizde yer almaktadır.

Bugün de rekabet had safhada

Dört takım arasındaki mücadelenin hafta ortasında bugün yarışmacılar kendilerine verilen sürede 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle aşkın pastası hazırlayacak. Ardından da puanlamalar yapılarak birinci belirlenecek. Gelinlerin tek hedefi adını listenin en tepesine yazdırabilmek. Kalan 2 günde telafi şansı az olduğu için zirveye doğru adım atılması gerekiyor.

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Bugün hazırlanacak pastaların ardından kayınvalideler ve Nursel Ergin puanlamalarını yapacak. Toplam puanlara göre bir gelin çeyrek altını yakasına takacak. Dün yayınlanan son bölümde 24 puan toplayan Tuğba, yine kusursuza yakın performans gösterdi. En yakın rakibi Gözde 13, Yeşim ise 11 puan alabildi. Şafak ise 5 puanda kalarak elenmeye doğru bir günü daha geçirdi. Eğer bugün toparlanamazsa kalma şansı çok düşük. Gelinim Mutfakta 14 Şubat Çarşamba kazananı haberimize eklenecektir.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.