Gelinim Mutfakta 14 Kasım kim birinci oldu?

Gelinim Mutfakta 14 Kasım kim birinci oldu?
Kanal D ekranlarının sevilerek seyredilen yarışmalarından biri olan Gelinim Mutfakta'da haftanın ikinci günü başlıyor. Yeni bölümde elde edilecek sıralamalar da merak konusu. Gelinim Mutfakta 14 Kasım Salı kim birinci oldu? İşte detaylar...

Milyonlarca kez izlenen bölümleri ile Kanal D ekranlarındaki yayın hayatına devam eden Gelinim Mutfakta'da yepyeni bir gün daha başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların ter döktüğü programda bugün de yine puan savaşı yaşanacak. Gelinler yemeklerini yapacak, kayınvalideler puanlayacak. Son sözü ise Nursel Ergin söyleyecek. Seyirciler de gün sonunun nasıl geleceğini merakla bekliyor. Peki, Gelinim Mutfakta'da 14 Kasım Salı günü kim birinci oldu? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Sultan sarması yapılıyor

Bugün de heyecanlı bir maceraya sahne olacak Gelinim Mutfakta'da gelinlerin hazırlayacağı lezzet belli oldu. Kendilerine verilen süre ve malzemelerle birlikte sultan sarması yapacak ve jüri karşısına geçecekler. Her anı dikkatli kullanmak ve hızlı olmak zorundalar. Bunun için de dışarıdan da etkilenmemeleri gerekiyor.

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

1257. bölümüyle seyircilerin karşısına çıkacak Gelinim Mutfakta'da gün sonu oluşacak sıralama yarışmacıların cuma günkü kaderini de belirleyecek. Herkesin hedefi bugün çeyrek altını yakasına takarak programdan ayrılmak ve hem yarına mutlu başlamak hem de final için avantajlı duruma geçebilmek. Dün bilindiği üzere Yeşim 18 puanla en üst sırada kendine yer bulmuş ve günün kazananı olmuştu.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.