Gelin Evi'nde kim birinci oldu, kazandı? 17 Haziran puanları

Gelin Evi'nde kim birinci oldu, kazandı? 17 Haziran puanları
SHOW TV ekranlarının sevilerek seyredilen programlarından biri olmayı sürdüren Gelin Evi'nde hafta sonuna gelindi. Birbirinden iddialı beş yarışmacının evlerinde rakiplerini ağırladığı zorlu maratonun sonunda kimin evine zaferle döneceği ve 10 çeyrek altını yakasına takacağı merak konusu. Bu nedenle de araştırmalarda bulunuluyor. Gelin Evi'nde kim birinci oldu, kazandı? 17 Haziran puanları haberimizde.

Karadeniz'de başlayan ve Türkiye'nin kuzeyinden izleyicilerin karşısına çıkan Gelin Evi'nde yeni haftanın sonuna gelindi. Pazartesi Sevilay Orak İmamoğlu'nun başlattığı amansız rekabette bugün son olarak Mine Çilek yarışacak. Ardından alınacak puanlarla birlikte final etabına geçilecek ve sıralama açıklanacak. Bir isim ise 10 çeyrek altını alarak evine dönecek. Herkesin hedefi birincilikle programdan ayrılmak ve marifetlerini ispat etmek. Peki, Gelin Evi'nde bu hafta kim kazandı ve birinci oldu? 10 Haziran Cuma puan durumu haberimizde.


 

Gelin Evi puan durumu

Aslı Hünel'in sunumuyla yayınlanan Gelin Evi'nde bu hafta Sevilay, Nazlı, Gamze, Aleyna ve Mine yarıştı. Beş gelinin aldığı puanlar sıralandığında en üstte yer alan isim bugün zaferle evine gidecek. Mevcut puan durumuna göre 10 çeyrek altın yakın isim aşağıda yer alıyor. İşte puan durumu ve sıralama...

Gamze: 38
Nazlı: 38
Aleyna: 28
Sevilay: 28
Mine: X
 


 

Gelin Evi'nde kim birinci oldu?

Bugün hafta finali ile yayınlanacak olan Gelin Evi'nde şu an en yüksek puanlı isimler Nazlı ve Gamze. İki gelinin 38 puanı bulunuyor. İkinci basamakta ise 28 puanlı Aleyna ve Sevilay var. Mine eğer bugün 38 puan veya üstünü alırsa birinciliği kaznacak ve eve altınlarla dönecek. 37 ve altında ise Gamze ile Nazlı ödülü paylaşacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.