Gelin Evi Sevda Tuncer Özdemir kimdir? Instagram hesabı

Gelin Evi Sevda Tuncer Özdemir kimdir? Instagram hesabı
 DAMGA Editörü
Öğle kuşağının vazgeçilmezlerinden biri olan Gelin Evi, yeni haftaya merhaba diyor. Birbirinden iddialı yarışmacılar arasında Sevda Tuncer Özdemir de var. Peki, Gelin Evi Sevda Tuncer Özdemir kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer lamaktadır.

Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olarak yayın hayatını sürdüren Gelinim Mutfakta, yeni haftayla izleyicilerin karşısına çıkıyor. Beş yarışmacının rekabetine tanıklık edilecek zorlu programda herkes birincilik için mücadele verecek. Adından söz ettirmek ve 50 bin lirayı evine götürmek isteyen isimlerden biri de Sevda Tuncer Özdemir oldu. Kendisi hakkında da internette araştırma yapılarak bilgi edinilmek isteniyor. Peki, Gelin Evi Sevda Tuncer Özdemir kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Gelin Evi Sevda Tuncer Özdemir kimdir? Instagram hesabı

Bugünden itibaren ödülü evine götürmek için yarışacak olan Sevda Tuncer Özdemir, fotoğraf çekmeyi çok seviyor. Sosyal medyadaki paylaşımlarında sunumlarını takipçileri için yayınlıyor. Programda da oldukça iddialı ve kendisine çok güveniyor. Sık sık geziyor. Ekim 2022'de Emrah Özdemir ile evlendi. Instagram hesabı @sevdaa.tuncer'dir.

image-3317479.jpg

image-3362723.jpg

image-8003078.jpg

image-9756970.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.